2000. DECEMBER-JANUÁR

    A magazin december-januári számának teljes tartalma:

Megőrzött ízek
Petyek
Aki Pulyka sütésben is utánozhatatlan:
Törőcsik Mari
Aprósüteményt adventkor
Királyi asztalok bora
Mindenki velünk reggelizik
Ki mit tud sajtból?
A hal nem hiányozhat
Hal burgonyabundában
Halászlé hagyományosan
Halízelítő hármas
Rántott és Orly ponty
Pisztráng Szalajka módra
Menü 1000 kalória alatt
Asztalok aranyban ezüstben
Furfangok, fogások
Szebb a páva mint a pulyka
Brassói pulykapecsenye
Gesztenyével töltött pulykamell
Karácsonyi rakott pulykaérmék
Pulykamell sajtmártással
Stefánia pulykavagdalt
Mindenből módjával
Ünnepi sörrel sültek
Új könyveink
Ünnepi kíséret
2001 évi naptár
Indiánok gabonája
Édes finálé
Bejgli gazdagon
Flódni torta
Gesztenyés fatörzs
Gyümölcskenyér maradék tojásfehérjéből
Kenyér puding whiskey krémmel
Kelendő káposzta
Káposztás fácán
Székely káposzta
Töltött káposzta
Paprika avagy miért aludt a fűszer lány a padlón?
Nagybányai kóstoló
Finomságok könnyen gyorsan
Óévbúcsúztató a Hungáriában
Jó esztendőt hozó malac
Gyümölcsös malacpecsenye
Sült malac egészben
Teljes malac sült pezsgős káposztával
Lencse, pénzben nagy szencse
Szilveszterkor szabad a gazda
Aki mindenen okulva tanít
Koccintsunk koktéllal
Truman Capote: Karácsonyi emlék
Konyhanyelv
Menüpuzzle
Rejtvény
Recepttár

 

A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó.
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu.