2000.
FEBRUÁR
A magazin februári számának teljes tartalma:
| A szilaj szürkemarha | |
| Fel hát, hazám hölgyei! | |
| Szakácsmesterségnek krónikája | |
| A karcagi "kemencés" disznósajt | |
| Borkollégium | |
| Hagyományos rétesek | |
| Ritka jó rétesek Csülkös rétes Kelbimbós rétes Halas rétes kapros-paprikás mártással Kakaskirály rétestésztában |
|
| Mindenki velünk reggelizik Zöldfűszeres házisajt Dooch Citromos vaj ... |
|
| Aki zenél a bornak: Benkő Dániel | |
| Amiről Kecskemét hírös Kecskeméti barackpuding |
|
| Terülj asztalkám 30 perc alatt Gombakrémleves Magyaróvári sertésborda rizibizivel |
|
| Önök küldték Krémleves Vichy módra Töltött gomba citromos mártással Kókuszos-meggyes túrógolyócskák ... |
|
| Köret 2000 eredményhirdetés | |
| Narancsolj! | |
| Farsang, fánk, flört | |
| Belsőséges hangulatban Pacal hidegen Pacal madridi módra Sertésmáj mustáros morzsában sütve ... |
|
| Nálunk a leves az úr! Kétszínű leves Citromleves Minestrone ... |
|
| Mi a különbség? | |
| Varázslatos virágízek Kandírozott ibolyavirág Kankalinsaláta ibolyával Ibolyás kávékupola ... |
|
| Szakácskönyvkritika | |
| Jókai Mór: Erdély aranykora | |
| Konyhanyelv | |
| Rejtvény | |
| Recepttár |
| A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
| Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |