2000. SZEPTEMBER

    A magazin szeptemberi számának teljes tartalma:

Vőfélykönyvek nyomában
Rövid kalauz borkóstoláshoz
Terülj asztalkám 30 perc alatt
Válogatós válogatott
A sörhas titka
Fő a paprika
Önök küldték
Sütés-főzés alapfokon
  Padlizsánkrém
Sütés-főzés határok nélkül
Aki esküszik a balkáni konyhára: Zorán
Kritikus szemmel
Svédasztal nápolyi módra
  Bazsalokomos paradicsomsaláta
  Csicseris csiga
  Cianfotta
  Csőben sült padlizsán
  Gombás csavart
  Olivás tonhalsaláta
  Tengerek ajándéka
  Zöldbabos burgonyasaláta
CIA, az ehető titkok birodalma
Mindenki velünk reggelizik
Népi ételek a Jászságból
Debrecenbe kéne menni
Köret 2000
Különös körtések
  Körte tésztatutajon
  Pisztáciás körte
  Körtés rétes
Méhek, mézek, méhészek
Varázslatos virágízek
Juhai Nagy János: Étel és irodalom
Konyhanyelv
Mi a külömbség
Rejtvény
Recepttár

 

A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó.
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu.