2000. SZEPTEMBER
A magazin szeptemberi számának teljes tartalma:
| Vőfélykönyvek nyomában | |
| Rövid kalauz borkóstoláshoz | |
| Terülj asztalkám 30 perc alatt | |
| Válogatós válogatott | |
| A sörhas titka | |
| Fő a paprika | |
| Önök küldték | |
| Sütés-főzés alapfokon Padlizsánkrém |
|
| Sütés-főzés határok nélkül | |
| Aki esküszik a balkáni konyhára: Zorán | |
| Kritikus szemmel | |
| Svédasztal nápolyi módra Bazsalokomos paradicsomsaláta Csicseris csiga Cianfotta Csőben sült padlizsán Gombás csavart Olivás tonhalsaláta Tengerek ajándéka Zöldbabos burgonyasaláta |
|
| CIA, az ehető titkok birodalma | |
| Mindenki velünk reggelizik | |
| Népi ételek a Jászságból | |
| Debrecenbe kéne menni | |
| Köret 2000 | |
| Különös körtések Körte tésztatutajon Pisztáciás körte Körtés rétes |
|
| Méhek, mézek, méhészek | |
| Varázslatos virágízek | |
| Juhai Nagy János: Étel és irodalom | |
| Konyhanyelv | |
| Mi a külömbség | |
| Rejtvény | |
| Recepttár |
| A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
| Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |