2001. FEBRUÁR
A magazin februári számának teljes tartalma:
| Étvágygerjesztők | |
| Megőrzött ízek | |
| A menükártya története | |
| Önök küldték | |
| Ki mit tud sajtból | |
| Kupa Mihály és a kék dán | |
| Mi a külömbség | |
| 1 ország-1 recept | |
| Csupa szív menü | |
| Furfangok-fogások | |
| Báli ízelítő | |
| Februári fánkok | |
| Téli levesek Árpagyöngyleves Tiroli gombócleves |
|
| Kritikus szemmel | |
| Főzőiskola haladóknak Whiskys mártásban sült oldalas |
|
| Aki szereti, ha minden napja finom: Verebes István | |
| Receptek egy évnyi tejért | |
| 2000-es évfolyamban megjelent receptek tartalomjegyzéke | |
| Terülj asztalkám 30 perc menü Paradicsomleves, Spagetti Böbe módra |
|
| A kulcsra zárt cukortartótól a cadererig | |
| Lassan egyél, tovább élsz | |
| Cajun konyha | |
| Sütőtök nemcsak sütve Mantovai tököstészta Reform sütőtökcipó Sütőtök üvegben Tökmagos burgonyafánk karamellás tökkel |
|
| Az emberiség jótevője | |
| Az édesapjától tanult főzni: Gergely Róbert | |
| Mindenki velünk reggelizik | |
| Reggelire, uzsonnára | |
| Burgonyából édesen | |
| Tersánsky J.J. | |
| A félbolond | |
| Eszik-e vagy isszák | |
| Memüpuzzle | |
| Rejtvény | |
| Recepttár |
| A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
| Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |