2001. JÚNIUS
A magazin júniusi számának teljes tartalma:
| Megőrzött ízek Vasi diós-kukoricás |
|
| Piros pünkösd napján | |
| A menükártya története V. | |
| Ki mit tud sajtból | |
| Híres emberek kedvenc sajtja | |
| Terülj asztalkám 30 perc alatt: Saint Germaine krémleves (zöldborsókrémleves) pirított zsemlekockávalH H HBrassói pulykamáj sült újburgonyával, savanyúsággal | |
| Hirosima avagy a sajttorta fizikája | |
| Mindenki velünk reggelizik | |
| A nyalánk márkik eledele | |
| Főzőiskola kezdőknek Zöldborsós szűzpecsenye |
|
| Szokatlan illatok 125 éve | |
| Nyárelői sörkörkép | |
| Főzőiskola haladóknak Zöldborsós zúzapörkölt |
|
| Francia Mosoda | |
| Cseresznyés csudaságok Borókás vaddisznókaraj, narancsos csresznyemártással Cseresznyés batyutorta Kókuszbundás csirkemell cseresznyemártással |
|
| Kuncze Gábor : akit jó ízekkel vettek körül az asszonyok | |
| Júniusban a szabadban Óriás harapás Olaszos falatok Grillezett kolbászkák |
|
| Újburgonya új oldalról | |
| Ízlelő | |
| Lépésről-lépésre a ricelanddel | |
| Fortélyok | |
| Könnyű nyári desszertek Ananászos epersaláta |
|
| Kevesebből gazdagabban | |
| Schaffer Erzsébet: Élete legszebb nyara | |
| Menü-puzzle | |
| Rejtvény |
| A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
| Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |