2001. MÁRCIUS
A magazin márciusi számának teljes tartalma:
| Kikelet havában | |
| Lakomázó italok | |
| A menükártya története II. | |
| Böjtösen, de bőségesen Ropogós burgonyaszirom Sajtos sárgarépa felfújt Sült zöldség lakoma |
|
| Megőrzött ízek Böjti takart |
|
| Önök küldték | |
| Sajtkóstoló a paradicsomban | |
| Sajtlexikon | |
| Ki mit tud sajtból | |
| Mindenki velünk reggelizik | |
| Aki a rizi-bizit többre tartja a kacsapecsenyénél: Kovács Kati | |
| Terülj asztalkám 30 perc alatt | |
| Csülök csodák Csülök pékné módra Káposztás csülök Burgonyás cipóban sült csülök |
|
| Ízelítő az M1 televízió gasztronómiai adásának receptjei | |
| Nem lehet megunni | |
| Rejtvény | |
| Főzőiskola haladóknak | |
| Szakácskönyv kritika | |
| Van még a tavalyiból | |
| Télutón frissen Kora tavaszi csírasaláta Reform hamburger Babos csírás melegszendvics |
|
| Új könyveink | |
| Gyors(rizs) desszertek | |
| Örökifjú sütemények | |
| Lázár Ervin: A soványító palacsinta | |
| Menüpuzzle | |
| Rejtvény |
| A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
| Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |