2001. MÁRCIUS

    A magazin márciusi számának teljes tartalma:

Kikelet havában
Lakomázó italok
A menükártya története II.
Böjtösen, de bőségesen
Ropogós burgonyaszirom
Sajtos sárgarépa felfújt
Sült zöldség lakoma
Megőrzött ízek
Böjti takart
Önök küldték
Sajtkóstoló a paradicsomban
Sajtlexikon
Ki mit tud sajtból
Mindenki velünk reggelizik
Aki a rizi-bizit többre tartja a kacsapecsenyénél: Kovács Kati
Terülj asztalkám 30 perc alatt
Csülök csodák
Csülök pékné módra
Káposztás csülök
Burgonyás cipóban sült csülök
Ízelítő az M1 televízió gasztronómiai adásának receptjei
Nem lehet megunni
Rejtvény
Főzőiskola haladóknak
Szakácskönyv kritika
Van még a tavalyiból
Télutón frissen
Kora tavaszi csírasaláta
Reform hamburger
Babos csírás melegszendvics
Új könyveink
Gyors(rizs) desszertek
Örökifjú sütemények
Lázár Ervin: A soványító palacsinta
Menüpuzzle
Rejtvény
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó.
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu.