2001. NOVEMBER
A magazin novemberi számának teljes tartalma:
| A hónap étele Mártonnapi libaleves |
|
| Libából okosan Libi mama libája Libacombok karamellizált káposztával sütve Libapecsenye konyhafőnök módra |
|
| Sólymok őrizte szőlő | |
| A drága borokról | |
| Az étlap története | |
| ...ez más káposzta?! Narancsos-almás lilakáposzta Gyömbéres lilakáposzta saláta Lilakáposztás pogácsa diós bundában Almás párolt lilakáposzta |
|
| Aki főz, de sohasem ránt be: Presszer Gábor | |
| Ki mit tud sajtból | |
| Sajtlexikon | |
| Önök küldték | |
| Rejtvény | |
| Terülj asztalkám 30 perc alatt | |
| Most van hozzá sütnivalónk Sütőtökös rétes fűszeres mártással Töltött sütőtök |
|
| Megőrzött ízek Ricset köményes kiflivel |
|
| Mauritius magyar szemmel | |
| Hálaadás napi zsálya | |
| Köretre készen | |
| Mindenki velünk reggelizik | |
| Tészta formában | |
| Furfangok, fogások | |
| Felfedeztük | |
| Színek, ízek trikolórban Tarka tészta "kiskondás" módra Trikolór grízgombócleves Csíkos sajtfelfújt |
|
| Kritikus szemmel | |
| Szerelem második látásra | |
| Uzsonnakrémek reggelire, vacsorára Ringlis májpástétom Napraforgókrém Mogyorókrém |
|
| Grépfrút papucsban | |
| Márai Sándor: Egy polgár vallomásai (részlet) | |
| Kóstoló | |
| Menü-puzzle | |
| Rejtvény |
| A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
| Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |