2001. OKTÓBER
A magazin októberi számának teljes tartalma:
| Magvető havában | |
| Az étlap története | |
| Megőrzött ízek | |
| Békés vadverseny Tolnában Tárkonyos üstöny |
|
| A hús vad- a gesztenye szelíd | |
| Önök küldték | |
| Ki mit tud sajtból | |
| Borkóstoló egy szép pincében | |
| Nincsen nap sajt nélkül | |
| Terülj asztalkám 30 perc alatt | |
| Aki nem (csak) levgőből él: Farkas Bertalan | |
| A ravioli rejtelmei | |
| Madeiran Madeirat | |
| Halványból harsány | |
| A Riceland ajánlata | |
| Exluzív koktélok Exclusive kávéval | |
| Főzőiskola kezdőknek | |
| Őszi kamratöltögető | |
| Kritikus szemmel | |
| Mindenki velünk reggelizik | |
| Meglepetés mérlegeknek | |
| Kolozsvári Grandpierre Emil: A boldogság művészete | |
| Kóstoló | |
| Menü-puzzle | |
| Rejtvény |
| A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
| Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |