2001. SZEPTEMBER
A magazin szeptemberi számának teljes tartalma:
| A hónap étele | |
| Az étlap története | |
| Nekünk jobb, nem a tehénnek | |
| Menü nyárutóra | |
| Tokaj szőlővesszein | |
| Borkorcsolyák magyar módra | |
| Halak hidegen Pisztáciás
tonhalkrém |
|
| Nagy Bandó aki nem Nagy Bendő | |
| Ki mit tud sajtból | |
| Sajtlexikon | |
| Önök küldték | |
| Paradicsom kékben Itáliai
padlizsános tészta |
|
| Kora őszi, kerti kincsek | |
| Tavak, hegyek, ízek harmóniája | |
| Vadrizzsel-változatosan | |
| Terülj asztalkám 30 perc alatt | |
| (Egy) tálaljunk | |
| Kelkáposzta, avagy ki mit evett a kastélyban | |
| Körtekörkép Körtés
gyümölcstorta |
|
| A rutinos írónő sikerreceptjei | |
| Üvegben, fűszeresen | |
| Mindenki velünk reggelizik | |
| Főzőiskola haladóknak | |
| Émile Zola: Párizs gyomra | |
| Eszik-e vagy iszzák | |
| Kóstoló | |
| Menü-puzzle | |
| Rejtvény |
| A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
| Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |