2001. SZEPTEMBER

    A magazin szeptemberi számának teljes tartalma:

A hónap étele
Az étlap története
Nekünk jobb, nem a tehénnek
Menü nyárutóra

Tengerihal-szeletkék zöldségágyon
Sárgadinnyezselé

Tokaj szőlővesszein
Borkorcsolyák magyar módra
Halak hidegen

Pisztáciás tonhalkrém
Fogas carpaccio
Füstölthal pástétom
Ponty kocsonya

Nagy Bandó aki nem Nagy Bendő
Ki mit tud sajtból
Sajtlexikon
Önök küldték
Paradicsom kékben

Itáliai padlizsános tészta
Padlizsán felfújt
Búzaszemes töltött padlizsán
Törökparadicsom-torony
Lenmagos padlizsán torta

Kora őszi, kerti kincsek

Szőlős füge narancshabbal sütve

Tavak, hegyek, ízek harmóniája
Vadrizzsel-változatosan
Terülj asztalkám 30 perc alatt
(Egy) tálaljunk
Kelkáposzta, avagy ki mit evett a kastélyban
Körtekörkép

Körtés gyümölcstorta
Karamellás körtebomba
Vörösboros körtekopót
Körte kabátban
Körtés mákos lepény

A rutinos írónő sikerreceptjei
Üvegben, fűszeresen
Mindenki velünk reggelizik
Főzőiskola haladóknak
Émile Zola: Párizs gyomra
Eszik-e vagy iszzák
Kóstoló
Menü-puzzle
Rejtvény
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó.
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu.