2002. ÁPRILIS
A magazin áprilisi számának teljes tartalma:
| Böjt vagy lakoma | |
| Egészséges tévedés Tócsni zöldcsütörtök módra Parajleves Tojásos parajgaluska Olasz parajos palacsinta Csőben sült parajos makaróni |
|
| Négy saláta egy öntet | |
| Bárány és bordája Félangolos
báránysült |
|
| Akit megmentett a bolgár paradicsom Schaffer Erzsébet |
|
| Húsvéti kóstoló | |
| Önök küldték Tojáshabos fasírt Könnyű diótorta Hamis kaviár Húsvéti túrós keksztorta |
|
| Nincsen ünnep torta nélkül | |
| Konyhanyelv-tan | |
| Haladóknak-pástétomok | |
| Keleti varázslat | |
| Mentés másként Gyors
sonkás pite |
|
| Kritikus szemmel | |
| Furfangok, fogások | |
| Születésnapi díszbeszéd | |
| Lépésről-lépésre kezdőknek | |
| Apró kincsünk a köles | |
| A megelőzés a konyhában kezdődik | |
| Rejtvény | |
| Borok nyomában | |
| Mindenki velünk reggelizik | |
| Bohumil Hrabal: A kiskertben | |
| Menü-puzzle | |
| Rejtvény |
| A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
| Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |