2002. AUGUSZTUS
A magazin augusztusi számának teljes tartalma:
| A hónap étele | |
| Kukoricázzunk! | |
| Sörbe oltott gyümölcskosár | |
| Fogadók és kertvendéglők a Duna mentén | |
| Önök küldték | |
| Parázsvarázs | |
| Ötletes öntetek | |
| Akinek a szívéhez nem a gyomrán át vezet az út: Mácsai Pál | |
| Frank Júlia konyhája | |
| Hétvégi menü | |
| Kerti parti | |
| Gyümölcskoktélok alkohol nélkül | |
| Vendégváró kenyerek | |
| Kerek szendvicsek | |
| Házifagylalt | |
| Édes-krémes palacsinta | |
| Furfangok, fogások | |
| Döntsünk a dinnye mellett | |
| Kritikus szemmel | |
| A kenyai szavannák vörös őrei | |
| A megelőzés a konyhában kezdődik | |
| 10 perces desszertek | |
| Orbók Attila: Erdély mosolya | |
| Rejtvény | |
| Menü-puzzle |
| A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
| Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |