2002. JANUÁR-FEBRUÁR
A magazin január-februári számának teljes tartalma:
| Az evés gyönyörűsége Berda
József születésének századik ünnepére |
|
| Bálok és táncrendek | |
| Varázslófarsang Harry Potterrel | |
| Budapesti Operabál | |
| Füst nélkül finoman | |
| Terülj asztalkám 30 perc alatt Menüajánlatunk: Bakonyi pulykaragu galuskával, sajtos kivisaláta |
|
| Miről beszélnek a borok címkéi? | |
| Szerelmetes bálintoló | |
| Alma te édes Máglyarakás |
|
| Kritikus szemmel | |
| Önök küldték | |
| Bakakoszt a századelőn | |
| Lépésről lépésre kezdőknek | |
| 2002. évi naptár | |
| Furfangok, fogások | |
| A lojális tojás Omlett,
avagy tojáslepény alaprecept |
|
| Rejtvény | |
| A stájer arany | |
| Adófizetéskor is gazdagon Tejszínes
pulykaragu burgonyafészekben |
|
| Mindenki velünk reggelizik | |
| Téli saláták | |
| Csak nevében dió |
| A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
| Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |