hmkhead copy.gif (25580 bytes)2002. MÁRCIUS

    A magazin márciusi számának teljes tartalma:

Kossuth Lajos azt üzente
Borház, serház, café restaurant
Tájak és borok
Zwack vinotéka
Több, mint saláta
Angol reteksaláta
Mézes-szalonnás csirkesaláta
Dupla sajtsaláta fűszeres kenyérkockákkal és avocadóval
Sonkás krumplisaláta
Tekerem, csavarom
Vegye le a kalapját
Pilisi töltött gomba
Gombaleves raviolival
Svájci nyúllapocka
Sarkadi pecsenye
Gombás citromos rizs
Akinek előbb volt bogrács, mint lakása: Csukás István
Cérnából cinegéből
Fácánleves Újházy módra
2001-es receptek tartalomjegyzéke
Terülj asztalkám 30 perc alatt
Mindenki velünk reggelizik
Kritikus szemmel
Különb-különb féle halakról
Kecsegeszelet fokhagymásan
Harcsa hagymakompóttal, bormátással
Keszeg sütve
Konyhanyelvtan
Lépésről lépésre haladóknak
Váljék egészségünkre
Champagne: a pezsgő földja
Furfangok, fogások
A szépséges pavlova
Ezüstkanál recepttár
A piros tarajos kakas meg a mézes dió
Menü-puzzle
Rejtvény
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó.
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu.