2002. MÁRCIUS
A magazin márciusi számának teljes tartalma:
| Kossuth Lajos azt üzente | |
| Borház, serház, café restaurant | |
| Tájak és borok | |
| Zwack vinotéka | |
| Több, mint saláta Angol reteksaláta Mézes-szalonnás csirkesaláta Dupla sajtsaláta fűszeres kenyérkockákkal és avocadóval Sonkás krumplisaláta |
|
| Tekerem, csavarom | |
| Vegye le a kalapját Pilisi töltött gomba Gombaleves raviolival Svájci nyúllapocka Sarkadi pecsenye Gombás citromos rizs |
|
| Akinek előbb volt bogrács, mint lakása: Csukás István | |
| Cérnából cinegéből Fácánleves Újházy módra |
|
| 2001-es receptek tartalomjegyzéke | |
| Terülj asztalkám 30 perc alatt | |
| Mindenki velünk reggelizik | |
| Kritikus szemmel | |
| Különb-különb féle halakról Kecsegeszelet fokhagymásan Harcsa hagymakompóttal, bormátással Keszeg sütve |
|
| Konyhanyelvtan | |
| Lépésről lépésre haladóknak | |
| Váljék egészségünkre | |
| Champagne: a pezsgő földja | |
| Furfangok, fogások | |
| A szépséges pavlova | |
| Ezüstkanál recepttár | |
| A piros tarajos kakas meg a mézes dió | |
| Menü-puzzle | |
| Rejtvény |
| A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
| Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |