2002. SZEPTEMBER
A magazin szeptemberi számának teljes tartalma:
| Hideg sült forró estékre Egyben sült pecsenye |
|
| Merész mártások - pályázat | |
| Aki házikosztot visz vendégségbe: Harangozó Teri | |
| Különleges krémlevesek Paradicsom krémleves Uborkasaláta krémleves |
|
| Nyári jolly joker Mángold az ismeretlen ismerős Sonkás mángoldszár |
|
| Sörrel, sörhöz | |
| A megelőzés a konyhában kezdődik | |
| Borház a sziklák alatt | |
| Frank Júlia konyhája Hétvégi menü Tárkonyos zöldbableves Ropogós csirkeszárny Joghurtos gyümölcskocsonya Paradicsom és paprika
házassága Töltött zöldpaprikák hidegen melegen |
|
| Ötletek nyolcra tízre Pehelykönnyű iskolapéldák, avagy Tom és Jerry megmutatja |
|
| Konyhanyelv-tan | |
| Vegetalia, avagy vegetáriánus finomságok Itáliából Pórés zellertortácska grillezett kecskesajttal |
|
| A Blaha Lujza torta legendáriuma | |
| Nyár végi gyümölcskosár Töltött őszibarack |
|
| A megelőzés a konyhában kezdődik Párolt pasztinák Pasztinákkrém leves korianderrel |
|
| Kamra töltögető Csípős vegyes savanyúság Kapros-tormás uborka Szegfűszeges ringlólekvár Fahéjas körtebefőtt |
|
| Kritikus szemmel | |
| Ezüstkanál recepttár | |
| Csépe Imre: Kenyérsütés | |
| Konyhanyelv-tan | |
| Rejtvény | |
| Menü-puzzle |
| A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
| Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |