Eszem-Iszom Magazin 2006.11.01
Márton napi lakoma Humphrey's módra


Kedves Vendégeink, Partnereink!









November 11.-től egy héten keresztül Márton napi libavacsorával várjuk kedves mindnyájukat Humphrey's Éttermünkben!!!



Vacsora ajánlataink a következők:



- Hideg libamáj zsírjában, Makói módra

- Házi libatepertő lilahagymával

- Libaraguleves maceszgombóccal

- Fokhagymás sült libacomb aszalt szilvás párolt káposztával

- Egészben sült libamell burgundi mártással, gombával



A csodálatos ételek mellé pedig, hogy senki ne maradjon szomjan, Újborainkat ajánljuk.
Régi hagyomány, hogy minden év November 3. csütörtökének éjjelén elindítják a friss borokat Franciaországból a világ minden tája felé. Ezzel jelezve, hogy vége az idei szüretnek, palackba került a legfrissebb bor. Ennek alkalmából minden egyes étteremben, borozóban az úgynevezett " Beaujolais"-val koccintanak az emberek.

Ezt a hagyományt néhány magyar pincészet is átvette. Azok akik megtisztelnek minket, és ellátogatnak hozzánk megkostólhatják

Mátraalja legfrissebb"Újborait".

Újbor kínálatunk: - Nagyrédei Zenit - Rizlingszilváni couveé

- Nagyrédei Kékfrankos



Reméljük hamarosan vendégeink között üdvözölhetjük Önöket is!





Kapcsolódó egység: Humphrey's Restaurant & Bar