Eszem-Iszom Magazin 2006.11.01
Márton Napi újbor és liba/kacsamenü a Chez Danielben


November, az Újborok ünnepe / Les nouveaux vins sont arrivés!

Márton Napi újbor és liba/kacsamenü
Les vins de St. Martin et son menu d_oieBeaujolais Nouveau menü
Menu Beaujolais Nouveau

November 11. Szombat este és
November 12. Vasárnap déli aperitifünk alkalmából

Le samedi 11 novembre au soir et
Le 12 novembre en apéritif et menu dominical
November 16. Csütörtök este és
November 19. Vasárnap déli aperitifünk alkalmából

Le jeudi 16 novembre au soir et
Le 19 novembre en apéritif et menu dominical
Ajánlott Márton napi menü / Le menu de St Martin :
(Ára/Son prix est de : 4600.-Ft/f_)


Kacsa rillette és kacsamáj hab ízelít_
Pirított libazúza zöldsalátával, olajos magvakkal
Rózsás libamell érmék krumplipürével választható
· levendulás mézmártással, sültalmával vagy
· tejszínes zöldbors mártással
Füge és birsalmatorta duó vanília öntettel

Rillettes de canard et mousse de foie de canard
Gésier d_oie confit sur salade de mesclun aux noix
Magret d_oie et sa purée de pommes de terre
· sauce miel-lavande et sa pomme gratinée ou
· sauce aux poivres verts á la creme
Duo de tarte aux figues et tarte aux coings

Ajánlott Márton napi újboraink / Le Nouveau vins hongrois:

Dúzsi Tamás, Fürtike, 2006, Szekszárd: 2150.-Ft
Figula Mihály, Kékfrankos Rosé 2006, Balatonsz_l_s: 2900.-Ft
Gálbor-Gia Kft., Novembor, 2006, Eger: 2700.-Ft

Beaujolais Nouveau menünk összeállítását jöv_ hét elején juttatjuk el
Önökhöz_
Nous vous ferons parvenir le menu Beaujolias Nouveau en début de semaine
prochaine_.


Kapcsolódó egység: Chez Daniel Restaurant