Eszem-Iszom Magazin 2006.11.01
Megérkezett a Beaujolais Nouveau!



Megérkezett a Beaujolais Nouveau!

Le Beaujolais Nouveau est arrivés!


Nyitó borvacsora: November 16. Csütörtök - Repas d_ouverture le jeudi 16 novembre


Á la carte étlap a Beaujolais Nouveau újbor mellé
Menu á la Carte pour accompagné le Beaujolais Nouveau 2006


Előételek / Entrées:
Francia hagymaleves pirított szemlekockákkal és reszelt sajttal 700.-

Soupe á l_oignon aux croutons et fromage
Sütőtökkrém leves szelídgesztenyével 950.-

Creme de potiron á la châtaigne
Tésztába göngyölt kolbászka vörösbormártással 1450.-

Saucisson brioché au sauce vin rouge
Bacon szalonnába bújtatott nyúlmáj meggymártással, salátával 1850.-

Foie de lapin, enrobé de bacon et sa sauce aux griottes
Borjúnyelv Gribiche mártással (kemény tojás - vinaigrette) 1850.-

Langue de veau á la Gribiche
Házi pástétom mángold levélben melegen, Beaujolais mártással 1850.-

Caillette et sa sauce de Beaujolais
Főételek / Plats principaux:


Márványos marha szelet Maître d_hôtel fűszervajjal, spenótágyon 2950.-

Onglet grillé au beurre maître d_hôtel, sur son lit d_épinard


Fogas filé fehérvaj mártással, vadrizzsel 3100.-
Filet de sandre au beurre blanc, riz sauvage


Csirke java szarvasgombával, fehérmártással 2350.-
Piece de poularde truffée et sa sauce blanche


Lassú tűzön sült bárány ragu párolt hordóburgonyával 2900.-
Sourit d_agneau confit, façon Navarin, et ses pommes vapeurs


Édességek / Desserts:


Gorgonzola vörösborban főtt birsalmával 1450.-
Gorgonzola aux coings pochés au vin rouge


Tarte Tatin banántorta vanília öntettel 950.-
Tarte Tatin á la banane et sa creme anglaise


Csokoládéhab fügével 950.-
Mousse au chocolat aux figues


Madártej Amaretto-ban érlelt meggyszemekkel
Oeuf á la neige et ses griottes confites á l_Amaretto


Beaujolais Nouveau, Marc Ajoux, 2006 3500.-Ft/ü/bttle

Pohárral / au verre: 600.-Ft/1 dl



Chez Daniel Restaurant Hírlevél/Newsletter/Lettre D'Information


Kapcsolódó egység: Chez Daniel Restaurant