Megérkezett a Beaujolais Nouveau!
Megérkezett a Beaujolais Nouveau!
Le Beaujolais Nouveau est arrivés!
Nyitó borvacsora: November 16. Csütörtök - Repas d_ouverture le jeudi 16 novembre
Á la carte étlap a Beaujolais Nouveau újbor mellé
Menu á la Carte pour accompagné le Beaujolais Nouveau 2006
Előételek / Entrées:
Francia hagymaleves pirított szemlekockákkal és reszelt sajttal 700.-
Soupe á l_oignon aux croutons et fromage
Sütőtökkrém leves szelídgesztenyével 950.-
Creme de potiron á la châtaigne
Tésztába göngyölt kolbászka vörösbormártással 1450.-
Saucisson brioché au sauce vin rouge
Bacon szalonnába bújtatott nyúlmáj meggymártással, salátával 1850.-
Foie de lapin, enrobé de bacon et sa sauce aux griottes
Borjúnyelv Gribiche mártással (kemény tojás - vinaigrette) 1850.-
Langue de veau á la Gribiche
Házi pástétom mángold levélben melegen, Beaujolais mártással 1850.-
Caillette et sa sauce de Beaujolais
Főételek / Plats principaux:
Márványos marha szelet Maître d_hôtel fűszervajjal, spenótágyon 2950.-
Onglet grillé au beurre maître d_hôtel, sur son lit d_épinard
Fogas filé fehérvaj mártással, vadrizzsel 3100.-
Filet de sandre au beurre blanc, riz sauvage
Csirke java szarvasgombával, fehérmártással 2350.-
Piece de poularde truffée et sa sauce blanche
Lassú tűzön sült bárány ragu párolt hordóburgonyával 2900.-
Sourit d_agneau confit, façon Navarin, et ses pommes vapeurs
Édességek / Desserts:
Gorgonzola vörösborban főtt birsalmával 1450.-
Gorgonzola aux coings pochés au vin rouge
Tarte Tatin banántorta vanília öntettel 950.-
Tarte Tatin á la banane et sa creme anglaise
Csokoládéhab fügével 950.-
Mousse au chocolat aux figues
Madártej Amaretto-ban érlelt meggyszemekkel
Oeuf á la neige et ses griottes confites á l_Amaretto
Beaujolais Nouveau, Marc Ajoux, 2006 3500.-Ft/ü/bttle
Pohárral / au verre: 600.-Ft/1 dl
Chez Daniel Restaurant Hírlevél/Newsletter/Lettre D'Information
|