Eszem-Iszom Magazin 2006.12.01
Borvacsorák céges rendezvényekre és évzáró partykra


Különleges ajánlatok tradicionális környezetben a Vajdahunyadvár Anonymus Éttermében.

Borvacsorák céges rendezvényekre és évzáró partyk-ra!
1. Villány (4 fajta bor / 1dl + 3 fogás - 5.990.-/fő)

2. Eger (4 fajta bor / 1dl + 3 fogás -5.990.-/fő)

3. Balaton (4 fajta bor / 1dl + 3 fogás - 5.990.-/fő)

4. Anonymus (5 fajta bor / 1dl + 4 fogás - 6.990.-/fő)

5. Prestige (6 fajta bor / 1dl + 4 fogás - 7.990.-/fő)

6. Exclusive (7 fajta bor / 1dl + 5 fogás - 9.990.-/fő)

7. Superior (7 fajta bor / 1dl + 6 fogás - 11.990.-/fő)

8. Hungarikum (5 fajta bor / 1dl + 4 fogás - 8.990.-/fő)

Természetesen a menük egyéni igények szerint átalakíthatók vagy tovább bővíthetők. Amennyiben kéri karácsonyi és szilveszteri menüinket is elküldüljük.

Vendégeinket igény szerint , esténként 4 tagú cigányzenekar szórakoztatja!

Termeink : 8-20-40-60 főre teríthetőek.

A rendezvényekkel kapcsolatban kérjük hívjon bizalommal:

Mosó Csaba (Üzletvezető) 06 20/913 7739

Varga-Dudás Zsolt (éttermivezető) 06 20/573 9294

Kovács Zoltán (konyhafőnök) 0620/461 1739

E-mail: anonymuscatering@anonymuscatering.hu


1.Villány - A mediterrán borvidék
(4 fajta bor / 1dl + 3 fogás - 5.990.-/fő)

Gere& Weninger Rose 2006

Tenkesi betyár leves
Gere Portugiser 2006

Szarvas pörkölt sztrapacskával
Bock Ermitage Cuvee 2004

Aszalt szilvás mákos bejgli
Mayer Cabernet Sauvignon 2003


2. Eger - A franciás borvidék

(4 fajta bor / 1dl + 3 fogás - 5.990.-/fő)

Labirintos Egri Királyleányka 2005

Borjú raguleves csomborosan
Gál - Labirintos Kékfrankos-Cab.Sauv.2004

Libamájjal töltött pulykamell, birsalma mártással párolt káposztával, parázs burgonyával
St.Andrea Áldás Bikavér 2004

Csokoládé - torta meggy raguval
Thummerer Tréfli Cuvee 2002


3. Balaton - A romantikus borvidék
(4 fajta bor / 1dl + 3 fogás - 5.990.-/fő)

Légli Blanc 2006
Csopaki jércés-zöldséges rétes bazsalikomos gomba mártással

Figula Chardonnay 2005
Tihanyi sertés szelet sajtos-füstölttarjával megtöltve, kirántva petrezselymes burgonyával, zöldséges rizzsel

Szeremley Kékfrankos 2005
Tökmagos sütőtök pite

Konyári Cabernet Sauvignon 2004


4.Anonymus Válogatás

(5 fajta bor / 1dl + 4 fogás - 6.990.-/fő)

Figula rosé 2006
Gödöllői jérce pástétom

Szeremley Szemelt rizling 2005
Tejfeles vargányaleves

Györgykovács Hárslevelű 2004
Mangalica pecsenye cukkini-lecsóval és parázsburgonyával

Takler Trió 2004
Dió felfújt konyakmeggyel töltve marcipán öntettel

Göncöl Tokaji 3 puttonyos aszú 2000


5. Prestige Válogatás
(6 fajta bor / 1dl + 5 fogás - 7.990.-/fő)

Dúzsi Rosé 2006.
Dió krémes falatka

Pannonhalmi Hemina cuvee 2005
Sült kecskesajtos halványító zelleres salátával

Jásdi Olaszrizling 2004
Szegedi szürkemarha gulyás

St.Andrea Cabernet Franc 2004
Kacsa sült almás káposztával,burgonyafánkkal

Konyári Lolliense Vörös Cuvee 2004
Gesztenye krémmel töltött piskóta csokoládé öntettel

Degenfeld 3 puttonyos aszú 2002


6. Exclusive Válogatás
(7 fajta bor / 1dl + 5 fogás - 9.990.-/fő)

Panonhalmi St. Martinus Cuvee 2006

Padlizsánkrémes falatka
St.Andrea Napbor 2005

Makói tejfeles leves sertéshúsból babérlevelesen
Konyári Lolliense Fehér Cuvee 2005

Heimann Fuchsli 2005
Szekszárdi töltöttkáposzta falatka

Weninger Cuvee Frettner 2003
Göcseji pecsenye Karaj szeleteket kolbász hússal, szalonnával töltünk, fokhagymásan sütjük ropogósra, házi savanyúsággal, sült burgonyával adjuk

Gere Phoenix Cuvee 2003
Aszaltbarackos túrós rétes

Hétszőlő Hárslevelű késői 2005


7. Superior Válogatás
(7 fajta bor / 1dl + 6 fogás - 11.990.-/fő)

Etyek Kúria Cuvee 2006
Kecskesajtos falatka

Figula Sauvignon Blanc 2005
Harcsa kirántva csicsókás saláta fészekben

Légli Landord Cuvee 2005
Lencseleves füstölt hússal

Gere Portugiser 2006
Vadkacsacomb sütőtök tócsnival,feketeribizlivel

Heimann Cervaes 2004
Őz ragu tökmagos burgonya fánkal, kelbimbóval

Bock Royal Cuvee 2002
Sült túró krémtorta mézes szőlővel

Oremus 4 puttonyos Aszú 2000


8. Hungarikum Válogatás
(5 fajta bor / 1dl + 4 fogás - 8.990.-/fő)

Kékfrankos Rosé-Dúzsi Tamás Szekszárd 2006
Mangalica sonka sült paprikával tarka salátákkal

Furmint- Somló FeketeBéla 2004
Bajai halászlé gyufatésztával

Kadarka Takler Szekszárd 2005
Szürkemarha bélszín vadgomba mártással slambuccal

Bikavér Gál Tibor Eger 2004
Somlói galuska ínyenc módra

Tokaji 3 puttonyos aszú Oremus 2000


Kapcsolódó egység: Anonymus Étterem