Új étlap a Central Cellar Étterem és Borpincében
Ha még itt nem jártak, ide feltétlenül el kell látogatniuk! Remek ételek és mellé szép borok ez a Central Cellar, ezt bizonyítja, hogy a tulajdonos kiváló borszakértő és mellé nagyon jó szakács is, akinek a munkája mellett a hobbija is mind a borászat, mind a főzés. Az étlapot és a borlapot maximális hozzáértéssel és körültekintéssel válogatja össze.
Íme a menüsor amelyet egy kis ízelítőnek szánt az új étlapról, aki ezeket az ételeket választja az itt felsorolt borokkal, annak különleges kulináris élvezetben lesz része.
Szárnyasmáj pástétom zöldekkel és dijoni öntettel
Poultry liver pasty with fresh greens and dijoner sauce
Demeter Zoltán ~ Kakas Furmint 2005
"Csorba" erdélyi húsgombócleves
"Csorba" Transylvanian meatball soup
Tűzdelt vadnyúlgerinc gesztenyés merlottmártással és kakukkfüves polentával
Barded saddle of hare with Merlot sauce, chesnuts and thyme polenta
Malatinszky Csaba ~ Cabernoir 2004
Vegetáriánus:
Gombákkal töltött parajos palacsinta juhtúrós öntettel
Spinach pancake filled with various mushrooms, served with sheep's cottage cheese sauce
Szepsy István ~ Király Hárslevelű 2005
Mézes polenta erdeigyümölcs mártással
Polenta with honey and forest berries sauce
Szepsy István ~ Cuvée 2003
|