Eszem-Iszom Magazin 2007.05.01
Bock borvacsora a Nádor Borétteremben


"Abba még senki nem ment tönkre,hogy megpróbált a vendégek kedvében járni"


Legyen partnerével együtt egy különleges vacsora részese 2007 február 21. 20.00h-tól! Ezen az estén Bock József legkedveltebb borait töltjük vendégeink poharaiba. Magyarország és Villány egyik legismertebb borásza 1981-ben vette át a családi pincészet irányítását.1997-ben megválasztották az Év Bortermelőjének. A borok stílusa összetéveszthetetlen,bennük rejlik a gazda igényessége és elpusztíthatatlan szívélyes jókedve.

Menü:
Villányi Olaszrizling (Zöldes szalmasárga szín,tiszta,érett almás illat jellemzi)
Mandulás zöldalma saláta, jérce forgácsokkal

Villányi Rosé (Egy bor mely már finom halvány vörös színeivel vidámságot tükröz,friss fűszeres illatú, élénk és gyümölcsös ízű)
Langyos, mustáros pisztráng patkó

Villányi Portugieser (Bársonyosan telt kékoportó ,mely Villány régi fajtájaként ismert,finom csersavaival fiatalságában a legszebb)
Füstölt szalonnás tarhonyaleves

Villányi Cabernet Sauvignon (Mély rubin színű,bársonyos,fűszeres vörösbor,amelyben az ászkolás során alakulnak ki a magas élvezetet adó íz és zamat anyagok)
Véres hurka, fűszeres puliszkával, fonnyasztott hagymával

Villányi Bock Cuvée (A legjobb alapanyagokból összeállított,különös figyelemmel készült bor különlegesség)
Szürke marha pecsenye, csípkelődős szilva raguval,keserű csokoládé ráccsal

Göntéri Hárslevelű édes (Késői szüretelési borkuriózum)
Alma torta, mézes krémmel, arany mazsolával

A menü ára: 9800ft/fő


Forrás: Nádor Borétterem
Kapcsolódó egység: Nádor Magyaros Borétterem