Gere Borvacsora a Nádor Borétteremben
Legyen partnerével együtt 2007.április 03-án 20.00 órától Gere Attila és a Nádor borétterem vendége.
Ezen az estén Gere Attila legkedveltebb borait töltik a vendégek poharába, aki Magyarország és Villány egyik legkiemelkedőbb borásza.
A pincészet az 1978-ban nászajándékként kapott kis területbÅ‘l nÅ‘tte ki magát. A jelenleg 50ha terület Villány legjobb dűlÅ‘iben található. Az erÅ‘s terméskorlátozással,szeretettel és figyelemmel készÃtett borok csodálatos élményhez juttatják a borszeretÅ‘ embereket.
Menüsor:
Villányi Olaszrizling 2006 (Igazi szépségét ez a bor a magas mustfokkal szüretelt szÅ‘lÅ‘nek köszönheti.Reduktiv technológiával készÃtett, gyümölcsös, citrusos aromájú,finom savakkal rendelkezÅ‘ bor.)
Citrusokkal érlelt jércemellfilé, borban párolt körtével, pirÃtott pisztáciával
Villányi Rosé Cuvée 2006 (Friss, üde,ropogós bor,bársonyosan élénk szÃnnel,magas alkoholtartalommal)
Laskagombás párolt csuka, zelleres répakosárban
Citromfüves egres sorbet
Villányi Portugieser 2006 (Rubin szÃn,szép gyümölcsös illat és Ãz,elegancia és teltség jellemzi a hagyományt Å‘rzÅ‘ bort.)
Rózsaborsos kacsacomb, káposztás cvekedlivel
Villányi Cabernet Sauvignon 2004 (Jellegzetes, szedres, erdei gyümölcsös illatú, határozott fajta jellegű, mély vörös szÃnű testes vörösbor.)
Ribizlis vaddisznó ragu, kakukkfüves burgonyafánkkal
Kopár 2004 (A pincészet emblematikus bora. Csak kivételes évjáratokban készül, cabernet sauvignon, merlot és cabernet franc házasÃtásából.)
Rumos meggyes-csokoládés rétes
A menü ára: 11900 ft/fő.
|