Eszem-Iszom Magazin 2007.02.01
Gere Borvacsora a Nádor Borétteremben


Legyen partnerével együtt 2007.április 03-án 20.00 órától Gere Attila és a Nádor borétterem vendége.

Ezen az estén Gere Attila legkedveltebb borait töltik a vendégek poharába, aki Magyarország és Villány egyik legkiemelkedőbb borásza.
A pincészet az 1978-ban nászajándékként kapott kis területből nőtte ki magát. A jelenleg 50ha terület Villány legjobb dűlőiben található. Az erős terméskorlátozással,szeretettel és figyelemmel készített borok csodálatos élményhez juttatják a borszerető embereket.

Menüsor:

Villányi Olaszrizling 2006 (Igazi szépségét ez a bor a magas mustfokkal szüretelt szőlőnek köszönheti.Reduktiv technológiával készített, gyümölcsös, citrusos aromájú,finom savakkal rendelkező bor.)

Citrusokkal érlelt jércemellfilé, borban párolt körtével, pirított pisztáciával

Villányi Rosé Cuvée 2006 (Friss, üde,ropogós bor,bársonyosan élénk színnel,magas alkoholtartalommal)

Laskagombás párolt csuka, zelleres répakosárban

Citromfüves egres sorbet

Villányi Portugieser 2006 (Rubin szín,szép gyümölcsös illat és íz,elegancia és teltség jellemzi a hagyományt őrző bort.)

Rózsaborsos kacsacomb, káposztás cvekedlivel


Villányi Cabernet Sauvignon 2004 (Jellegzetes, szedres, erdei gyümölcsös illatú, határozott fajta jellegű, mély vörös színű testes vörösbor.)

Ribizlis vaddisznó ragu, kakukkfüves burgonyafánkkal

Kopár 2004 (A pincészet emblematikus bora. Csak kivételes évjáratokban készül, cabernet sauvignon, merlot és cabernet franc házasításából.)

Rumos meggyes-csokoládés rétes

A menü ára: 11900 ft/fő.


Kapcsolódó egység: Nádor Magyaros Borétterem