Eszem-Iszom Magazin 2007.02.01
Új étlap a Nádor Magyaros Borétteremben


Íme néhány újdonság étvágygerjesztőnek az új étlapról:

Borkorcsolya:
Egy kis deszka (Egy szelet barna kenyér minden " disznósággal) 950
Házi krémek körítve (libatepertő- krém, mangalicakolbász -krém, körözött) 720
Forró velős csont fokhagymás pirítóssal 1800

Hideg előételek:
Vékonyan szelt füstölt libamell körtés zöld salátával 1250
Füstölt pisztrángkrém házi pirítóson 1250

Levesek:
Mangalicakolbászos burgonyaleves 750
Halászlé gyufatésztával 950
Kolbászos,csülkös bableves 920

Meleg előételek:
Káposztás-csülkös rétes tejszínes tormamártással 950
Roston sült gombák pirított fenyőmag-mártással 1200
Libamájas házi toast sült paradicsommal 1800

Vegetáriánus ételek:
Batyuban sült zöldségek sajtok friss füvekkel 1200
Zöldségekkel töltött kellevél olvasztott paradicsomraguval 1100
Vadgombákkal pirított vegyes rizs mustáros lencsemártással 1400

Halak:
Tiszai harcsapaprikás pörcös túrós csuszával 2250
Füstölt pisztránggal töltött süllő filé tejfeles gombamártással, vajas gőzölt zöldséggel 2100

Szárnyasok:
Csirkemell csíkok zöldségekkel, batyuban sütve 1850
Vasalt csirkecomb filé rókagombás lecsóval, tojásos galuskával 1950
Kacsamell rózsaszínre sütve borsos füstölt sajtmártással , zöldségekkel töltött kellevéllel 3200
Rostonsült libamájszeletek pálinkás meggyel, burgonyapürével 4800

Sertés ételek:
Fokhagymával sült mangalicakaraj fehérboros krémmártással, lapon sült burgonyával 2500
Szalonna köntösben sült mangalica szűzpecsenye sült paprika mártással, tócsnival 2750

Borjú- marhajús ételek:
Borjúszűzpecsenye füstölt marhanyelvraguval, fokhagymás lángossal 3200
Csípős pácban érlelt szürke marha hátszín tárkonyos mustármártással,hagymás nudlival 3150
Gomolyasajttal sült ökörpecsenye zöldséges rétessel, vörösbor esszenciával 4100

Vadak-bárány:
Vaddisznógerinc kakukkfüves birsalma mártással, burgonya fánkkal 2950
Zsályás-sonkás szarvas ragu szalvétagombóccal 2550
Báránygerinc rozmaringos vajmártással, sajtos puliszkával 4950


Desszertek
Túrógombóc mandulás grillázsba forgatva, hideg meggyraguval 1200
Citrom sorbet 450
Somlói galuska 760




Kapcsolódó egység: Nádor Magyaros Borétterem