Eszem-Iszom Magazin 2007.03.01
Szent Gaál borvacsora a Humphrey's Étteremben


Kedves Vendégeink, Partnereink!


Szeretettel meghívjuk minden egyes borkedvelő barátunkat a 2007. március 30-án tartandó élőzenés és különleges gondossággal kialakított borvacsoránkra.



A vacsora kezdetének időpontja: 19:00 óra


A borokat a szekszárdi borvidék, és ezen belül a Szent Gaál pincészet fogja bemutatani, ahol minden egyes borról a pincészet tulajdonosa fog beszélni vendégeinknek.


A nagyszerű borokhoz természetesen kitűnő ételeket készítünk:


- Kékfrankos Rosé 2006

Pármai sonka sárgadinnével


- Badarka 2006

Magyaros erőleves


- Bikavérválogatás 2004

Pontypaprikás tojásosgaluskával


- Q Couvée 2004

Malacsült paradicsomos fehérbab körettel

- Obsessio 2004

Kacsajava merlot mártásban, hercegő burgonyával

- Passionata 2004

Sajt ízelítő



Vacsoránk tartalmaz egy üveg Naturaqua ásványvizet és egy eszpresszó kávét is.

A menü ára: 4.900 Ft



Remélem ajánlatunk elnyeri tetszését, és családjával, barátaival együtt megkóstolják egy hangulatos este keretében a szekszárdi borvidék, illetve a Humphrey's étterem remekeit.


Kapcsolódó egység: Humphrey's Restaurant & Bar