Eszem-Iszom Magazin 2007.03.01
A Ristorante Krizia aktuális menüajánlata


MENÚ DEL GIORNO
SPECIAL MENÚ
NAPI MENÚ


TOMINI MARINATI CON INSALATINA E SALAME DI FELINO
MARINATED TOMINI MINICHEESE WITH GREEN SALAD AND SALAMI FROM FELINO
MARINÍRPZOTT "TOMINI" SAJT SALÁTÁVAL ÉS "FELINOI" SZALÁMIVAL

1800

SALMONE MARINATO ALL'ARANCIO E PEPE ROSA CON ISALATINA E SALSA ALL'AVOCADO E MANGO
MARINATED SALMON IN ORANGE AND PEPPER WITH SALAD AND AVOCADO MANGO SAUCE
MARINÍROZOTT LAZAC NARANCSCSAL ÉS RÓZSA BORSSAL APRÓ SALÁTÁVAL ÉS MANGÓS AVOCADOS SZÓSSZAL


2200

RISOTTO ALLA POLPA DI GRANCHIO E CAPPESANTE FRESCHE
ITALIAN RISOTTO WUTH CRABE MEAT AND FRESH SCALLOPS
RÁKHÚSOS RIZOTTÓ SZENT JÁKOB KAGYLÓVAL

3500

STRACCI DI PASTA FRESCA CON RUCOLA E FORMAGGIO "ROCCOLO" DELLA VAL TALEGGIO
HOME MADE "STRACCI" NOODLE WITH ARRUGOLA AND ROCCOLO CHEESE FROM VALTALEGGIO
FRISS HÁZI TÉSZTA RUKKOLÁVALVAL TALEGGIO-I "ROCCOLO" SAJTTAL

2400

VITELLO TONNATO
COLD VEAL IN TUNA FISH SAUCE
HIDEG BORJÚ SZELETEK TONHALAS SZÓSSZAL

2500

INVOLTINI DI MANZO GRIGIO AL FORMAGGIO "SBIRRO"
GREY BEEF ROLLS WITH SBIRRO CHEESE
SZÜRKEMERHA HÚSTEKERCS "SBIRROI" SAJTTAL

2990

TONNO AL PEPE CON VERDURINE IN AGRODOLCE
RED TUNA IN PEPPER CRUST WITH SWEET AND SOUR VEGETABLES
BORSOS VÖRÖS TONHAL ÉDES-SAVANYÚ ZÖLDSÉGEKKEL

4600

MILLEFOGLIE ALLE FRAGOLE FRESCHE CON CREMA AL MASCARPONE E COCCOLATO
FRESH STRAWBERRIES NAPOLEON WITH MASCARPONE CREAM AND CHOCOLATE
VAJASTÉSZTÁS "NAPÓLEON" FRISS EPERREL MASCARPONÉVAL ÉS CSOKOLÁDÉVAL

1100


Kapcsolódó egység: Ristorante Krizia