Eszem-Iszom Magazin 2007.04.01
Spárganapok a Ristorante Kríziában


GLI ASPARAGI
THE ASPARAGUS
SPÁRGÁS MENÚ


ASPARAGI AL VAPORE CON MOZZARELLA ALLA PIASTRA
STEAMED ASPARAGUS WITH GRILLED BUFALO MOZZARELLA CHEESE
PÁROLT SPÁRGA GRILLEZETT BIVALYMOZZARELLÁVAL

1890

CROCCHETTE DI ASPARAGI E GRANCHIO CON INSALATINA
ASPARAGUS AND CRABE MEAT CROQUETTE WITH GREEN SALAD
SPÁRGÁS-RÁKHÚSOS KROKETT ZÖLD SALÁTÁVAL

2200

CREMA DI ASPARAGI DI BASSANO
ASPARAGUS CREAM SOUP FROM BASSANO
BASSANO-I SPÁRGAKRÉM LEVES

990

RISOTTO AGLI ASPARAGI E GORGONZOLA
ITALIAN RISOTTO WITH ASPARAGUS AND GORGONZOLA CHEESE
SPÁRGÁS-GORGONZOLÁS RIZOTTÓ

1800

TAGLIOLINI AGLI ASPARAGI E FILETTI DI SOGLIOLA
HOME MADE NOODLE WITH ASPARAGUS AND SOLE FILETS
SPÁRGÁS NYELVHALAS METÉLT TÉSZTA

2200

FILETTI DI SOGLIOLA CON ASPARAGI E SALSA BERNESE
SOLE FILETS WITH ASPARAGUS AND BERNAISE SAUCE
NYELVHAL FILÉ SPÁRGÁVAL ÉS "BERNI SZÓSSZAL"

3600

MEDAGLIONI DI VITELLO AGLI ASPARAGI E ASIAGO
VEAL MEDALLIONS WITH ASPARAGUS AND ASIAGO CHEESE
BORJÚ SZŰZÉREM SPÁRGÁVAL ÉS ASIAGO SAJTTAL

3600



Kapcsolódó egység: Ristorante Krizia