Eszem-Iszom Magazin 2007.04.01
Élőzenés borvacsora a Humphrey's étteremben


Az est témája az Egri borvidék, és ezen belül a Juhász testvérek borainak bemutatása, ahol minden egyes bort a pincészet képviselője fog bemutatni a vendégeknek.

A nagyszerű borokhoz természetesen kitűnő ételeket is járnak:

- Muscat Ottonel 2006
Csirkemell filé zöldspárgával töltve tejszínes kapribogyó mártással

- Paptag rosé 2006
Füstölt lazac kecskesajttal töltve olivás, citromos salátaágyon

- Egri Bikavér 2002
Magyaros szűzérmék

- Citrom sorbet

- Cabernet Sauvignon 2003
Aszalt szilvával, vargánya gombával töltött bélszínrolád gyümölcsraguval

- Paptag Cuvée
Forró csokoládéba mártott eper

Sajt variációk

A vacsora tartalmaz egy üveg Naturaqua ásványvizet és egy eszpresszó kávét is.

A menü ára: 4.900 Ft


Kapcsolódó egység: Humphrey's Restaurant & Bar