Eszem-Iszom Magazin 2007.06.01
Rebarbara hét a Ristorante Kriziaban


IL RABARBARO
RUHBARB
REBARBARA


SOFFIATO CALDO AL GORGONZOLA CON SALSA AL RABARBARO E NOCI TOSTATE
GORGONZOLA CHEESE SOUFLÉE WITH RUHBARB SAUCE AND TOASTED WALL-NUT
GORGONZOLÁS FELFÚJT REBARBARÁS SZÓSSZAL ÉS PIRÍTOTT DIÓVAL

1800

ZUPPETTA FREDDA DI FRAGOLE E RABARBARO
COLD STRAWBERRIES AND RUHBARB SOUP
HIDEG EPR ÉS REBARBARA LEVES

990

RAVIOLI DI VITELLO E SEDANO IN SALSA AL TALEGGIO E CARAMELLO AL RABARBARO
VEAL AND CELERI STUFFED RAVIOLI IN TALEGGIO CHEESE SAUCE AND RUHBARB CARAMELE
ZELLERREL ÉS BORJÚHÚSSAL TÖLTÖTT RAVIOLI "TALEGGIO" SZÓSSZAL REBARBARA KARAMELLEL

2480


FILETTI DI SOGLIOLA E VERDURE FRITTE CON SALSA AGRODOLCE AL RABARBARO
DEEP FRIED SOLE FILETS AND VEGETABLES WITH RUHBARB SWEET AND SOUR SAUCE
"RÁNTOTT" ZÖLDSÉGEK ÉS NYELVHAL FILÉ ÉDES-SAVANYÚ REBARBARA SZÓSSZAL

3680

POLLO AL RABARBARO E ZENZERO CON RISOTTO ALLA MENTA E LIMONE
CHICKEN BREAST FRICASÉE WITH GINGER ,RUHBARB ANDLEMON MINT RISOTTO
REBARBARÁS GYÖMBÉRES CSIRKEMELL ,CITROMOS MENTÁS RIZOTTÓVAL

2800

TARTA AL RABARBARO CON GELATO VANIGLIA
RUHBARB PIE WITH VANILLA ICE CREAM
REBARBARÁS LEPÉNY VANÍLIA FAGYLALTTAL

990


Kapcsolódó egység: Ristorante Krizia