Eszem-Iszom Magazin 2007.06.01
Sinatra Restaurant & Café


Cseppnyi hangulat egy belvárosi kis utcában. Az elegáns belső tér elvarázsolni, kikapcsolni igyekszik vendégeit meghitt, finom, s részletekre is ügyelő kialakításával. Hangulat egy kávéra, egy finom pohár borra, egy könnyű üzleti ebédre, vagy egy elegáns vacsorára. Minden szerdán Sinatra Show-val és Változatos élőzenével repítik vissza vendégeiket az ötvenes évek világába.

Az étlapon egyaránt megtalálhatóak a hagyományokat őrző magyar konyha házias remekei és a látványosan tálalt klasszikus nemzetközi ételek is.

Hogy csak egy pár érdekességet és finomságot említsünk az étlapról ízelítő gyanánt:

Levesek:

Kacsa erőleves zöldségekkel, ropogós tésztába
töltött kacsahússal 850 HUF

Szürkemarha gulyás 1 100 HUF

Spárgatök krémleves pestós, mandulás morzsával 990 HUF

Előételek:

Ibériai kenyérsaláta friss kecskesajttal, chorizoval 1 950 HUF

Marinált ördöghal falatok tabuleh salátával,
füstölt lime dresszinggel 3 450 HUF

Libamáj trió-almazselével, paprikalekvárral, sült gyümölccsel, házi, foszlós bucival 2 950 HUF


Főételek:

Házi kecskesajtos ravioli mézes paradicsommal,
friss ruccolával 2 150 HUF

Branzino filé karamellás articsóka felfújttal, olivás paradicsom mártással 4 650 HUF

Ördöghal "agli e olio" 3 690 HUF

Chilis óriás garnéla aszaltparadicsom pestóval
és riccioli tésztával 3 750 HUF

Ropogós malackaraj zöldséges krémmártásban, pörcös gombakrémmel
töltött burgonyatekercsen 2 150 HUF

Tradicionális borjúpaprikás galuskával 2 150 HUF

Báránygerinc aszalt paradicsommal, olívabogyóval ízesített pirított burgonya kelkáposztába töltve, fenyőmagos sült paprika-paradicsom raguval 4 250 HUF

Desszertek:

Maracuja bruleé eper sorbet-val 1 150 HUF

Rebarbara torta rózsalekvár fagylalttal 1 150 HUF


Kapcsolódó egység: Sinatra Restaurant & Café