Eszem-Iszom Magazin 2007.09.01
Friss fűszernövényekből készült finomságok a Kriziában


LE ERBE FRESCHE
FRESH AROMATIC HERBS
FRISS FŰSZERNÖVÉNYEK


CRESPELLA ALLE ERBE CON RICOTTA GRATINATA ALE NOCI
STUFFED PANCAKE WITH COTTAGE CHESE AND HERBS GRATINATED WITH WALL-NUT
TÚROS FŰSZERES PALACSINTA DIÓVAL GRATINÍROZVA
1100

RISOTTO ALLE ERBE
HERBED ITALIAN RISOTTO
FRISS FŰSZERS RIZOTTÓ
2200

STRACCI FRESCHI CON POLLO E PESTO GENOVESE
FRESH STRACCI NOODLE WITH CHICKEN AND BASIL PESTO
FRISS HÁZITÉSZTA CSIRKÉVEL ÉS PESTOVAL
1800

FILETTO DI BRANZINO AL TIMO LIMONATO
SEA BASS FILET WITH LEMONTIMYAN
TENGERI FOGASFILÉ CITROMOS KAKUKKFŰVEL
3800

COSCE DI RANA ALLA PANNA E MENTA CON POLENTA
LEG OF FROG IN MINT AND CREAM SAUCE WITH MAIS POLENTA
TEJSZÍNES MENTÁS BÉKACOMB POLENTÁVAL
3880

PETTO DI TACCHINO CON PECORINO FRESCO IN CROSTA DI PANE E ERBE
TURKEY BREAST WITH EWE’S MILK CHEESE IN HERBED BREAD CRUST
FRISS JUHSAJTOS PULYKAMELL FILÉ FŰSZERES MORZSAKÉREGBEN
2600

STRÜDEL DI MELE E PRUGNE CON SALSA LIMONCELLA
APPLE AND PLUM STRÜDEL IN” LIMONCELLA” SAUCE
ALMÁS –SZILVÁS RÉTES CITROMFÜVES SZÓSSZAL

970


Kapcsolódó egység: Ristorante Krizia