Eszem-Iszom Magazin 2007.11.01
Humphrey's borvacsora


Kedves Vendégeink, Partnereink!


Szeretettel meghívjuk minden egyes borkedvelő barátunkat a 2007. november 23-án tartandó élőzenés és különleges gondossággal kialakított borvacsoránkra.

A vacsora kezdetének időpontja: 19:00 óra

Az est témája a méltán híres Wunderlich pincészet kiváló borainak bemutatása, ahol minden egyes bort a pincészet képviselője Wunderlich Alajos főborász fog bemutatni vendégeinknek.

A nagyszerű borokhoz természetesen kitűnő ételeket is párosítottunk:


- Shiller (száraz) 2006

Tárkonyos vadragu leves


- Mártonnapi újbor 2007 (Portugieser)

Libamell medalion cumberland mártással hercegnő burgonya

- Merlot 2004

Göngyölt szűz zöldség kanapén, zöldbors mártással (bacon szalonnával,csemege uborkával, karottával töltött szűz roston sütve)


- Cab.Sav.-Franc Cuvé 2002

Bélszín érmék pecsenye libamájas, erdei gomba raguval, kertünk kincseivel


- Victória Cuvé 2004

Étcsokoládéba mártott gyümölcs golyók

Vacsoránk tartalmaz egy üveg Naturaqua ásványvizet és egy eszpresszó kávét is.

A menü ára: 4.990 Ft


Remélem ajánlatunk elnyeri tetszését, és családjával, barátaival együtt megkóstolják egy hangulatos este keretében a villányi borvidék, illetve a Humphrey's étterem remekeit.

Címünk: 1032, Budapest, Bécsi út 136.


Válaszát várja szívélyes üdvözlettel:


Toma Zsolt

Üzletvezető

Tel: 70/3333330


Bp., 2007. 11. 17.


Kapcsolódó egység: Humphrey's Restaurant & Bar