Anonymus Étterem szilveszteri menü ajánlata
ANONYMUS ÉTTEREM
2008
SZILVESZTERI MENÜ AJÁNLATOK
Eszem-iszom ,dínomdánom szilveszterkor az Anonymus Étteremben.
Búcsúztassuk együtt az óévet a legvidámabb társaságban! Mulasson együtt Fásy Ádámmal és barátaival:Bunyós Pityuval, Sláger Tibóval, Klemyvel és Peller Anna művésznővel.
A zenét a világhírű száztagú Cigányzenekar cimbalomművésze, Ökrös Oszkár és zenekara szolgáltatja.
Az óévből az újévbe a magyar konyha remekei és a legjobb magyar borok kísérik el.
Ételfogyasztás: svédasztal (korlátlan fogyasztás) 15 000 Ft/fő
Italfogyasztás: a la carte
Helyfoglalás december 10-ig. Érdeklődni az anonymuscatering@anonymuscatering.hu e-mail címen és a 06-20-351-2152 -es telefonszámon.
Welcome drink:1 pohár pezsgő
Hideg-meleg előételek:
- Libamáj pástétom rozmaringos áfonyamártással, primőr salátaágyon
- Egri füstölt, pácolt mangalicasonka sárgadinnyével
- Paraszttál (Házi készítésű mangalica szalámi, és kolbász félék.)
- Hidegen tálalt főtt füstölt csülök, tormamártással, friss salátaágyon
- Finoman fűszerezett borjúhússal töltött palacsinta, friss rozmaringos besamel mártásban
- Húsgombóc kakukkfüves fehérboros mártással ropogós zöldségágyon
Főételek:
- Házi disznótoros
- Pirosra pirított bőrös malacsült vörös pezsgős,birsalmás kakukkfüves vöröskáposztával
- Rózsaszínre sütött sertés szűzérme cseresznyemártással, mandulás burgonyagömbökkel
- Tűzdelt őzgerinc erdei gyümölcsökkel
- Vörösboros őzpörkölt
- Erdélyi töltött káposzta
Köretek:
- Magyaros hagymás törtburgonya
- Petrezselymes fokhagymás gnocchi
- Szalmaburgonya
- Petrezselymes sósburgonya
- Házi röszti
Desszertek:
- Vaníliasziget csokoládétengerben, aszalt barackkal
- Eperrel töltött túrógombóc tejfölösen , fahéjas porcukor bundában
- Házi süteményfalatkák
Sajttálak-gyümölcstálak
Éjfél után:
- Korhelyleves
- Lencse füstölt oldalassal
- Frankfurti virsli dijoni mustárral, tormamártással
ANONYMUS RESTAURANT
2008
MENU FOR NEW YEAR'S EVE
Great feast and big party at New Year's Eve at Anonymus Restaurant.
Let's celebrate the forthcoming year with the happiest company! Have a good time with Adam Fasy and his musician friends: Bunyós Pityu, Sláger Tibó, Klemy and Peller Anna.
Music will be provided by Oszkár Ökrös, the dulcimer-player of the worldwide famous 100-members' Gypsy Band, and his orchestra.
You will be guided from the last year to the new one by the artworks of Hungarian cuisine and wines.
Table reservation until 10th December. Contact:anonymuscatering@anonymuscatering.hu by e-mail or call 06-20-351-2152
Welcome drink: champagne
Cold and warm starters:
- Goose liver paté with rosmary and bluebarry sauce, on hastings salad bed.
- Smoked, marinated Mangalica-ham from Eger with honeydew melon.
- Peasants' Plate (Home-made Mangalica salami and sausages)
- Boiled smoked hand of pork with horseradish sauce, on fresh salad bed.
- Pancakes filled with fine-spiced veal, bechamel sauce with fresh rosemary.
- Meat-ball on crunchy vegetable-bed, whitewine sauce with thyme.
Main dishes:
- Home-made pork-products
- Squealer roasted to red, red cabbage with thyme, quince and red champagne.
- Porkchop roasted to pink with cherry-sauce, potato-balls with almonds.
- Barded venison's spine with forest-fruits.
- Venison-stew with red wine
- Stuffed cabbage, Transylvanian style
Garnish:
- Shattered potatoes with onions, Hungarian style
- Gnocchi with garlic and parsley
- Fried potatoes
- Salted potatoes with parsley
- Home-made 'röszti' (German grated and fried potatoes)
Desserts:
- Vanilla island in chocolate sea with dried apricots
- Sweet cottage cheese balls filled with strawberry, in cinnamon-sugar coat
- Home-made pastry
Cheese plates and fruit plates
After midnight
- 'Guzzler'-soup
- Lentils with smoked pork ribs
- Frankfurter sausage with dijon mustard and horseradish-sauce
|