Eszem-Iszom Magazin 2007.11.01
Anonymus Étterem szilveszteri menü ajánlata


ANONYMUS ÉTTEREM
2008
SZILVESZTERI MENÜ AJÁNLATOK





Eszem-iszom ,dínomdánom szilveszterkor az Anonymus Étteremben.
Búcsúztassuk együtt az óévet a legvidámabb társaságban! Mulasson együtt Fásy Ádámmal és barátaival:Bunyós Pityuval, Sláger Tibóval, Klemyvel és Peller Anna művésznővel.
A zenét a világhírű száztagú Cigányzenekar cimbalomművésze, Ökrös Oszkár és zenekara szolgáltatja.
Az óévből az újévbe a magyar konyha remekei és a legjobb magyar borok kísérik el.
Ételfogyasztás: svédasztal (korlátlan fogyasztás) 15 000 Ft/fő
Italfogyasztás: a la carte

Helyfoglalás december 10-ig. Érdeklődni az anonymuscatering@anonymuscatering.hu e-mail címen és a 06-20-351-2152 -es telefonszámon.

Welcome drink:1 pohár pezsgő

Hideg-meleg előételek:

- Libamáj pástétom rozmaringos áfonyamártással, primőr salátaágyon
- Egri füstölt, pácolt mangalicasonka sárgadinnyével
- Paraszttál (Házi készítésű mangalica szalámi, és kolbász félék.)
- Hidegen tálalt főtt füstölt csülök, tormamártással, friss salátaágyon
- Finoman fűszerezett borjúhússal töltött palacsinta, friss rozmaringos besamel mártásban
- Húsgombóc kakukkfüves fehérboros mártással ropogós zöldségágyon

Főételek:

- Házi disznótoros
- Pirosra pirított bőrös malacsült vörös pezsgős,birsalmás kakukkfüves vöröskáposztával
- Rózsaszínre sütött sertés szűzérme cseresznyemártással, mandulás burgonyagömbökkel
- Tűzdelt őzgerinc erdei gyümölcsökkel
- Vörösboros őzpörkölt
- Erdélyi töltött káposzta

Köretek:

- Magyaros hagymás törtburgonya
- Petrezselymes fokhagymás gnocchi
- Szalmaburgonya
- Petrezselymes sósburgonya
- Házi röszti


Desszertek:

- Vaníliasziget csokoládétengerben, aszalt barackkal
- Eperrel töltött túrógombóc tejfölösen , fahéjas porcukor bundában
- Házi süteményfalatkák

Sajttálak-gyümölcstálak

Éjfél után:

- Korhelyleves
- Lencse füstölt oldalassal
- Frankfurti virsli dijoni mustárral, tormamártással






ANONYMUS RESTAURANT
2008
MENU FOR NEW YEAR'S EVE





Great feast and big party at New Year's Eve at Anonymus Restaurant.
Let's celebrate the forthcoming year with the happiest company! Have a good time with Adam Fasy and his musician friends: Bunyós Pityu, Sláger Tibó, Klemy and Peller Anna.
Music will be provided by Oszkár Ökrös, the dulcimer-player of the worldwide famous 100-members' Gypsy Band, and his orchestra.
You will be guided from the last year to the new one by the artworks of Hungarian cuisine and wines.


Table reservation until 10th December. Contact:anonymuscatering@anonymuscatering.hu by e-mail or call 06-20-351-2152

Welcome drink: champagne

Cold and warm starters:

- Goose liver paté with rosmary and bluebarry sauce, on hastings salad bed.
- Smoked, marinated Mangalica-ham from Eger with honeydew melon.
- Peasants' Plate (Home-made Mangalica salami and sausages)
- Boiled smoked hand of pork with horseradish sauce, on fresh salad bed.
- Pancakes filled with fine-spiced veal, bechamel sauce with fresh rosemary.
- Meat-ball on crunchy vegetable-bed, whitewine sauce with thyme.

Main dishes:

- Home-made pork-products
- Squealer roasted to red, red cabbage with thyme, quince and red champagne.
- Porkchop roasted to pink with cherry-sauce, potato-balls with almonds.
- Barded venison's spine with forest-fruits.
- Venison-stew with red wine
- Stuffed cabbage, Transylvanian style

Garnish:

- Shattered potatoes with onions, Hungarian style
- Gnocchi with garlic and parsley
- Fried potatoes
- Salted potatoes with parsley
- Home-made 'röszti' (German grated and fried potatoes)


Desserts:

- Vanilla island in chocolate sea with dried apricots
- Sweet cottage cheese balls filled with strawberry, in cinnamon-sugar coat
- Home-made pastry

Cheese plates and fruit plates

After midnight

- 'Guzzler'-soup
- Lentils with smoked pork ribs
- Frankfurter sausage with dijon mustard and horseradish-sauce










Kapcsolódó egység: Anonymus Étterem