Eszem-Iszom Magazin 2007.11.01
12 éves a Chez Daniel!



12. Születésnapi Nagy Ínyenc Francia Borkóstoló Vacsora

November 29-én, csütörtökön este



Nos 12 Ans: Grand Repas Gastronomique et Dégustation de Vins Francais

le 29 Novembre au soir



Menu:



Jean Luc Colombo, La Violette Viognier - VDP, 2006, Languedoc-Roussillon



Tejszínes csicsóka-, és sütőtökkrém leves-duó morzsolt szelídgesztenyével

Soupe de creme de potimarron et de topinambour en duo aux briseurs de marrons



La Chablisienne, Chablis, Cuvée Prélude - Petit Chablis AOC, 2006, Burgundia



Habart tojás leveles tésztakosárban, erdei pereszkegombával és balzsamos rügysalátával

Brouillé d_oeuf en feuilleté aux petits gris, et sa petite salade de mesclun á la réduction de vinaigre de balsam



Earl du Biguet _ Cornas, Saint-Péray AOC, 2004, Côtes du Rhône



Fogas és lazac copf zöldségágyon, Szt. Jakab kagylómártással

Minute de saumon et de sandre sur sa julienne de légumes, sauce aux coquilles St. Jaques



Jean Marc Ajoux _ Beaujolais, Beaujolais Nouveau AOC, 2007, Burgundia



Naspolya szorbé

Sorbet aux nefles



M. Chapoutier, Bila Haut - Côtes du Roussillon AOC, 2006, Languedoc-Roussillon



Kacsamell érmék ribiszke-keserűcsokoládé-vörösbor mártással, és velővel sült, hosszúlevelű articsókaszárral

Magret de canard, sauce vin rouge au chocolat amer et groseilles, et cardons á la moelle



Jean Luc Colombo, La Violette Syrah _ VDP, 2005, Languedoc-Roussillon



Sajttál

Plateau de fromages



Paul Delane, Crémant de Bourgogne - Rosé Brut, Burgundia



Mini-szülinapi mangóhab torta golgotavirág gyümölcséve

Mini Gâteau d_Anniversaire á la mousse, mangue et passion





A 7-fogásos vacsora ára 9800.-Ft/fő, az ételek mellé kínált francia borokkal együtt

Le prix du menu de 7 plats est 9800.-Ft/pers., sélection de vins francais incluse




Kapcsolódó egység: Chez Daniel Restaurant