Eszem-Iszom Magazin 2007.11.01
Karácsonyi Menü - Christmas Menu


Pisztrángleves friss kaporral és cukkíni metélttel
Dill scented Trout soup with zucchini

Füstölt szarvassonka marinírozott vadgombákkal, Meslame salátával
Smoked deer ham with marinated forest mushrooms and Meslame salad

Jércemell, fokhagymás camembert fondu-vel, gyöngyhagymával
Pullet breast with garlic flavoured Camembert fondue and shallot

Tiszai fogaspatkó parajfelfújttal cayane borsos pezsgösabayonal
Slice of Pike Perch with spinach soufflée and cayenne peppered sabayon

Gesztenye fánk fahéjas csokoládémártással
Chestnut doughnut in cinnamon-chocolate sauce


A fenti menü ára személyenként HUF 12.000,-
The menu costs EUR 50,-

December 3-tól Karácsonyig kínáljuk. From 3rd of December till Christmas.

Nádor Magyaros Borétterem www.nadorboretterem.hu foglalas@nadorboretterem.hu +361-302-3086


Kapcsolódó egység: Nádor Magyaros Borétterem