Eszem-Iszom Magazin 2007.12.01
Ünnepi menü a Kriziában


MENÚ DELLE FESTE
FESTIVITY MENÚ
ÜNNEPI MENÜ

TERRINA DI FARAONA E FEGATO GRASSO D'ANATRA
GUINEA FOWL AND DUK "FIO GRAS" TERRINE
GYÖNGYTYÚK ÉS HÍZOTT KACSAMÁJ PÁSTÉTOM

2200

RISOTTO AL GRANO SARACENO E ORZO PERLATO CON QUAGLIA ARROSTITA AL COGNAC
RISOTTO WITH BARLEY AND CEREALS WITH ROASTED QUAIL WITH COGNAC
ÁRPÁS HAJDINÁS RIZOTTÓ KONYAKOS SÜLT FÜRJJEL

3300

RAVIOLI DI ASTICE CON CAPPESANTE E FUNGHI OVULI
LOBSTER STUFFED RAVIOLI WITH SCALLOPS AND "OVULI" MUSHROOM
HOMÁRRAL TÖLTÖTT RAVIOLI SZENT JÁKOB KAGYLÓVAL ÉS CSÁSZÁR GOMBÁVAL

4800

SOGLIOLA FRITTA IN PASTELLA AI PISTACCHI IN SALSA ALLA FRUTTA PASSA
DEEP FRIED SOLE FILETS IN PISTACH CRUST ON DRIED FRUIT SAUCE
SÜLT NYELVHAL FILÉ PISZTÁCIÁS KÉREGBEN ASZALT GYÜMÖLCS SZÓSSZAL

4900

PETTO DI TACCHINO RIPIENO AL PANETTONE E CASTAGNE IN SALSA DI ROSA CANINA
STUFFED TURKEY BREAST WITH PANETTONE AND CHEEST-NUT IN ROSENIP SAUCE
PANETTONÉVAL ÉS GESZTENYÉVEL TÖLTÖTT PULYKAMELL CSIPKBOGYÓ SZÓSSZAL

3200

DOLCE AL CUCCHIAIO AGLI AMARETTI E CROCCANTE
AMARETTI AND BRITTLE SPOON DESSERT
AMARETTÓS ÉS GRILLÁZSOS /KANALAS/ ÉDESSÉG

1100


Kapcsolódó egység: Ristorante Krizia