Eszem-Iszom Magazin 2008.01.01
Szezonális olasz menüvel várja Önöket a Krizia






OGGI AL MERCATO
TODAY FROM THE MARKET
FRISSEN A PIACRÓL

VITELLO TONNATO CON VERDURINE SOTT'OLIO E INSALATINA ALL'AGLIO ORSINO
COLD VEAL IN TUNAFISH SAUCE WITH BABY PIKLERS AND WILD GARLIC LEAV SALAD
HIDEG BORJÚSZELETEK TONHALAS SZÓSZBAN

2480

CREMA DI ASPARAGI FRESCHI CON AGLIO ORSINO
FRESH ASPARAGUS CREAM SOUP WITH WILD GARLIC LEAV
FRISS SPÁRGA ÉS MEDVEHAGYMA KRÉMLEVES

1000

PAPPARDELLE FRESCHE CON PESTO DI AGLIO ORSINO E POLLO ALLE MANDORLE
FRESH HOME MADE PAPPARDELLE WITH WILD GARLIC LEAV PESTO CHIKEN AND ALMOND
HÁZI PAPPARDELLE TÉSZTA FRISS MEDVEHAGYMÁS PESTOVAL CSIRKÉVEL ÉS MANDULÁVAL

1780

FILETTO DI BRANZINO AGLI ASPARAGI FRESCHI CON AGLIO ORSINO E SPUGNOLE
SEA BASS FILET WITH FRESH ASPARAGUS , WILD GARLIC LEAV AND MORELLE
SÜLT TENGERI FOGASFILÉ FRISS SPÁRGÁVAL MEDVEHAGYMÁVAL ÉS KUCSMAGOMBÁVAL

3900

MANZO ALLA CALIFORNIA(LOCALITÁ NELLE VICINANZE DI MONZA) CON POLENTA
STEW OF BEEF CALIFORNIA(SMALL VILLAGE CLOSE TO MONZA MILANO)WITH POLENTA
PÁROLT MARHA CALIFORNIA/MONZA MELLETTI KÖZSÉG/ POLENTÁVAL

2600

DOLCE AL CUCCHIAIO CON AMARETTO E CROCCANTE
SPOON CREAMY DESERT WITH AMARETTO AND BRITTLE
"KANALAS" AMARETTOS GRILLÁZSOS ÉDESSÉG
1100

CANNOLI SICILIANI
SICILIAN CANNOLI (STUFFED WITH COTTAGE CHEESE CANDIED ORANGE AND CHOCOLATE
SZICÍLIAI TÚRÓVAL TÖLTÖTT CANNOLI

950


Kapcsolódó egység: Ristorante Krizia