Eszem-Iszom Magazin 2008.05.13
Frissen a Piacról bodzavirággal fűszerezve


OGGI AL MERCATO
TODAY FROM THE MARKET
FRISSEN A PIACRÓL



SALAMINI FATTI IN CASA
HOME MADE SALAMI PLATE
HÁZI KÉSZÍTÉSŰ SZALÁMITÁL

990

TONNO AFFUMICATAO CON INSALATA DI ARANCE E RUCOLA
SMOKED TUNAFISH WITH ORANGE AND RUCOLA SALAD
FÜSTÖLT TONHAL RUKKOLA ÉS NARANCS SALÁTÁVAL

2890

CARPACCIO DI POLIPO AI LIMONI DI SORRENTO
OCTPUS CARPACCIO WOTH LEMON FROM SORRENTO
POLIP CARPACCIO SORRENTOI CITROMMAL

2880

VITELLO TONNATO CON VERDURINE SOTT'OLIO E INSALATINA ALL'AGLIO ORSINO
COLD VEAL IN TUNAFISH SAUCE WITH BABY PIKLERS AND WILD GARLIC LEAV SALAD
HIDEG BORJÚSZELETEK TONHALAS SZÓSZBAN

2480

CREMA DI ASPARAGI AI FIORI DI SAMBUCO
ASPARAGUS CREAM SOUP WITH ELDER FLOWER
SPÁRGA KRÉMLEVES BODZA VIRÁGGAL

1100

FETTUCCINE ALLA MENTA LIMONE E FIORE DI SAMBUCO
FETTUCCINE NOODLE WITH MINT LEMON AND ELDER FLOWER
MENTÁS CITROMOS BODZAVIRÁGOS FETTUCCINE

1880

FILETTO D'ORATA IN CROSTA DI PANE E FIORE DI SAMBUCO
GILT - HEAD FILET IN CRUMBLE AND CRUST AND ELDER FLOWER
ARANYDURBINCS FILÉ KENYÉR ÉS BODZAVIRÁG KÉREGBEN

2900

DELIZIA AL LIMONE CON SALSA ALLE FRAGOLE E FIORE DI SAMBUCO
LEMON "DELIZIA" WITH STRAWBERRIES AND ELDER FLOWER SAUCE
CITROM "DELÍCIA" EPER ÉS BODZAVIRÁG SZÓSSZAL

1200


DOLCE AL CUCCHIAIO CON AMARETTO E CROCCANTE
SPOON CREAMY DESERT WITH AMARETTO AND BRITTLE
"KANALAS" AMARETTOS GRILLÁZSOS ÉDESSÉG

1100


Kapcsolódó egység: Ristorante Krizia