Eszem-Iszom Magazin 2008.06.02
Frissen a piacról



OGGI AL MERCATO
TODAY FROM THE MARKET
FRISSEN A PIACRÓL

PIATTO DI SALAMI SPECIALI FATTI IN CASA
SPECIALS HOME MADE SALAMI PATE
KÜLÖNLEGES HÁZI KÉSZÍTÉSÜ SZALÁMISTÁL

1100

VITELLO TONNATO CON VERDURINE SOTT'OLIO E INSALATINA
COLD VEAL IN TUNAFISH SAUCE WITH BABY PIKLERS AND SALAD
HIDEG BORJÚSZELETEK TONHALAS SZÓSZBAN

2280

CREMA DI ASPARAGI ALLA SALVIA
ASPARAGUS CREAM SOUP WITH SAGE
SPÁRGA KRÉMLEVES ZSÁLYÁVAL

1100


RISOTTO AI FINFERLI E FORMAGGIO TENERO
ITALIAN RISOTTO WITH CHANTARELLE MUSHROOM AND TENDER CHEESE
RÓKAGOMBÁS RIZOTTÓ LÁGY SAJTTAL

3380

LINGUINE ALL'ASTICE
LINGUINE WITH LOBSTER
HOMÁROS LINGVINE

3880

TONNO ROSSO IN CROSTA ALLA MENTA CON SALSA VITELLATA
RED TUNAFISH ROASTED IN MINT CRUST WITH VEAL SAUCE
SÜLT VÖRÖSTONHAL MENTÁS KÉREGBEN "BORJÚ SZÓSZBAN"

4700

PETTO DI CAPPONCELLO AI FINFERLI E ERBE DI CAMPO
YOUNG CHICKEN BREAST WITH CHANTARELLE MUSHROOM AND FRESH HERBS
FIATAL CSIRKEMELL RÓKAGOMBÁVAL FRISS FŰSZEREKKEL

2900

CARPACCIO DI ANANAS CON MELOGRANO E SORBETTO ALLA LAVANDA
ANANAS CARPACCIO WITH POMMEGRANATE AND LEVENDER ICE CREAM
ANANÁSZ CARPACCIO GRÁNÁTALMÁVAL ÉS LEVENDULA SORBE-VAL

1200

MILLEFOGLIE AI LAMPONI E ZABAGLIONE FREDDOAL LIMONE
STRAWBERRIES NAPOLEON WITH COLD LEMON SABAYON
FRISS MÁLNÁS "NAPÓLEON" CITROMOS HIDEG SABAGLIONNAL

1190



MENÚ AL RABARBARO
RHUBARB MENÚ
REBARBARA MENÜ

CARPACCIO CALDO DI SALMONE CON ANANAS E SALSA AL RABARBARO
WARM SALMON CARPACCIO WITH ANANAS AND RHUBARB DRESSING
MELEG LAZAC CARPACCIO ANANÁSSZAL ÉS REBARBARA SZÓSSZAL
1980

ZUPPETTA FREDDA DI FRUTTI ROSSI AL RABARBARO CARAMELLATO
RED FRUIT AND CARAMELIZED RHUBARB COLD SOUP
HIDEG PIROS GYÜMÖLCS ÉS KARAMELLIZÁLR REBARBARA LEVES
990

PACCHERI AL RABARBARO E LIMONE CON BIANCO DI BRANZINO
„PACCHERI” WITH RHUBARB LEMON AND SEA BASS FILET
REBARBARÁS CITROMOS PACCHERI TÉSZTA TENGERI FOGASFILÉVEL
2680

FILETTI DI ROMBO IN CROSTA AL RABARBARO
TURBOT FILETS IN RHUBARB CRUST
ROMBUSZHAL FILÉ REBARBARÁS KÉREGBEN
4800

FILETTINO DI MAIALE IN AGRODOLCE AL RABARBARO
SWEET AND SOUR FILET OF PORK WITH RHUBARB
SERTÉS SZŰZÉRMÉK ÉDES-SAVANYÚ REBARBARÁS SZÓSSZAL
2800

CROSTATA AL RABARBARO E PRUGNE AL VINO ROSSO
RHUBARB AN PRUNE PIE
VÖRÖSBOROS ,REBARBARÁS SZILVÁS LEPÉNY
1190


Kapcsolódó egység: Ristorante Krizia