Eszem-Iszom Magazin 2008.09.11
Krízia déli menüje az új év fényében


Déli menü

Zzuppa di lenticchie 490
lentil soup
lencse leves

trenette aglio olio e peperoncino 590
trenette noodle in olive oil garlic and chili
trenette tészta ,olivaolaj fokmagyma és erős paprikával

piatto di verdure alla griglia 690
grilled vegetables dish
grillezet zöldsegek

arrosto di maiale con insalata 890
roasted pork with salad
sertes sült salátával

filetto di orata al pmodoro e olive 1090
grilled gilt-hed with tomato and olives
grillezett durbincs filé paradicsommal és olajbogioval

dessert del giorno 490
dessert of the day
napi desszert



Menü Alberto Barátom házi mézével:

Napraforgó mézes csirkemell grillezve, salátával és pirított magokkal 2650,-
Panfried csicken breast with sunflower honey and seed on salad with grilled zucchini

Juhsajttal és vilmoskörtével töltött tortellini virágmézes dióval 2230,-
Ewe's milch cheese and pear tuffed tortelli with flowers honey and wallnut

Serpenyős garnélarák és zöldségek akácmézes fehér balzsamecettel 6600,-
Sauted prawns with vegetables honey and withe balsamic vinegar

Grappás-mézes borjú szűzérem 3800,-
Veal fillet in Grappa and honey sauce

Kávés-mézes mascarponekrém pohárban 1200,-
Cup od mascarpone cream with honey and coffé


Kapcsolódó egység: Ristorante Krizia