Eszem-Iszom Magazin 2009.04.01
Auvergnei vacsorával várjuk a Chez Daniel Étterembe


Április 2-án és 3-án, Csütörtökön és Pénteken Auvergnei vacsorával
várjuk a Chez Daniel Étterembe

Jeudi 2 Avril et vendredi 3 Avril: Soirée Auvergnac auRestaurant Chez Daniel

Ezen a héten egy különleges menüsorral várjuk Auverge ízeit idézve:
Lencsekrémleves pirított bacon szalonnával
Marinírozott, füstölt sonka szelídgesztenyével salátával
Egyben főtt borjúfej gribiche mártással (kemény tojás, ecetes uborka, vinaigrette)
Auvergne-i kéksajt és Fourme d'Ambert fehérborban érlelt körtével
A négyfogásos menü ára 4500.-Ft

Ajánlott bor: Saint-Péray - Earl du Biguet, 2006 6800.-


Venez participer a notre soirée Auvernac cette fin de semaine.
Le menu sera hors de commun et autant plus appréciable :
Creme de lentilles aux bacons grillésPetite salade de Bougnat
(jambon cru et chataigne)Tete de veau sauce gribiche
Bleu d'Auvergne et Fourme d'Ambert et sa poire pochée au vin blanc
Le prix du menu de 4 plats est de 4500.-Ft.
Vin proposé: Saint-Péray - Earl du Biguet, 2006 6800.-
Veuillez réserver votre table en avance par téléphone au 302-40-39
ou par mail au restaurant@chezdaniel.hu


Kapcsolódó egység: Chez Daniel Restaurant