Eszem-Iszom Magazin 2009.06.02
Prímőr hetek a Humphrey's-ban!



A következő ételcsokrot a piac legfrissebb zöldeiből
és legzamatosabb gyümölcseiből készítették, így nemcsak
ízletesek hanem nagyon egészségesek is.

A receptek kiválasztásánál segítségül hívták Gordon Ramsay-t is,
remélik ezek a napsugaras ízek európa számos étterme után náluk is hódítanak majd....


- Mézes vilmoskörte leves 790.-

- Török padlizsánkrém ropogós zöldségekkel és rozskenyérrel 1290.-

- Szűzérmék laskagombás lecsóval és parázsburgonyával 2190.-

- Provance-i csirkemell steak zelleres burgonyapürével és petrezselymes karottával 2190.-

- Borjúhússal töltött zsenge karalábé 1990.-

- Fűszerkéregben sült vajhalfilé meleg burgonyasalátával és zöldspárgával 2590.-

- Friss eper mascarpone fészekben tálalva 890.-


Ne feledkezzen meg az étkezés utáni testmozgásról:
Moonlight bowling, topless bowling.


Kapcsolódó egység: Humphrey's Restaurant & Bar