Eszem-Iszom Magazin 2009.06.30
Mediterrán vacsorával várják a Chez Daniel Étteremben


Július 02-án és 03-án, Csütörtökön és Pénteken


Mediterrán vacsorával várják a

Chez Daniel Étterembe


Le jeudi 02 juillet et le vendredi 03 juillet on vous invite a une:


Soirée méditerranéenne au

Restaurant Chez Daniel




Ezen a héten egy választható menüsorral készülünk a francia mediterrán tengerpart ízeit idézve:


Előételek:

Rügysaláta levelek pirítósra grillezett, kakukkfüves kecsketúróval és olívaolajjal

Fokhagymás, petrezselymes scampi friss fűszeres rizsgúlával

Mediterrán halleves sáfrányos, majonézes pirítóssal


Főételek:

Csirkemell spenótágyon kiskerti fűszerekkel és rókagombás krumplipürével

Haltál pastis-szal flambírozott csillagánizs mártással és bébizöldségekkel

Egyben sült marhahátszín vörösboros friss gyöngyhagymamártással és

vajon pirított, rozmaringos krumplival



Édességek:

Mandulás piros gyümölcslepény vaníliakrémmel

Illatos verbénaszirupban posírozott kajszibarack citromszorbéval

Narancsos palacsintafelfújt citrusokkal és narancsvízzel


A kétfogásos menü ára 3900.-Ft

A háromfogásos menü ára: 4500.-Ft


Ajánlott bor: Jean-Luc Colombo, La Violette, Viognier, 2007, Languedoc Roussillon, 5200.-Ft/ü

~ * ~


Venez participer a notre Soirée Méditerrannéenne cette fin de semaine.

Le menu sera hors de commun et autant plus appréciable:


Entrées:

Salade de mesclun au chevre toasté, l_huile d_olive au thym frais

Scampis en persillade et sa timbale de riz parfumé

Soupe de poisson méditerranéenne et sa petite rouille safranée


Plats principaux :

Supreme de volaille aux pousses d_épinard minute,

mousseline de pommes de terre aux girolles

Assiette de poissons, émulsion de Badianne et pastis, mini légumes en vapeur

Piece de boeuf rôti a l_oignon doux, réduction de vin rouge et ses pommes sautées a crus


Desserts:

Tarte de fruits rouges et amande et sa creme anglaise

Abricot en nage de verveine et sa boulle sorbet de citron

Crepes soufflées a l_orange et sa salade d_agrumes a la fleur d_oranger


Le prix du menu de 2 plats est de 3900.-Ft.

Le prix du menu de 3 plats est de 4500.-Ft.



Vin proposé: Jean-Luc Colombo, La Violette, Viognier, 2007, Languedoc Roussillon, 5200.-Ft/bttle


Veuillez réserver votre table en avance par téléphone au 302-40-39

ou par mail au restaurant@chezdaniel.hu


Kapcsolódó egység: Chez Daniel Restaurant