Feketekagylóval várják a Chez Daniel Étteremben
Le jeudi 09 juillet et le vendredi 10 juillet on vous invite a une:
Soirée Moules au
Restaurant Chez Daniel
Ezen a héten olyan Á la carte kínálattal készülnek, melynek minden egyes fogása magában rejti a feketekagyló finom húsát.
Fontos megjegyezni, hogy az idei telepítésű holland kagylókat ezen a héten lehet első ízben megkóstolni!
És amiből választani lehet:
Előételek:
Tejszínes feketekagyló krémleves friss korianderrel
Citrusokban marinírozott feketekagyló zöldsalátán
Kagylókoktél házi majonézben mangóval és avokádóval
Provenci feketekagyló paradicsomos mártással: fokhagyma és provenci fűszerek
Gratinírozott feketekagyló spenótágyon
Főételek:
Tejszínes feketekagyló gyöngyhagymával illatos vadrizzsel
Feketekagyló tengerész módra: fehérbor, fokhagyma, friss fűszerek
Feketekagyló, ahogy a belgák szeretik: sült krumplival
Lazac filé sáfrányos feketekagyló-mártással vajon pirított répaágyon
Trópikus nyelvhal gőz felett párolva simára kevert, vajas kagylómártással és bébi zöldségekkel
Édességek:
Házi édességek vegyes tála
A kétfogásos menü ára 3900.-Ft
A háromfogásos menü ára: 4500.-Ft
Ajánlott bor: EARL Lemenicier, St. Péray Traditionnel, 2006: 6500.- Ft/ü
~ * ~
Venez participer a notre Soirée Moules cette fin de semaine.
Le menu sera hors de commun et autant plus appréciable.
Nous tenons á vous dire que les moules hollandaises vous seront propoés pour la premiere fois dans cette saison!
Entrées:
Creme de moules á la coriandre
Salade de mesclun et ses moules marinées aux agrumes
Cocktail de moules a l_avocat et a la mangue
Moules provençales : tomate et l_ail
Gratiné de moules aux pousses d_épinard
Plats principaux :
Moules poulettes: a la creme et au riz sauvage
Moules marinieres : vin blanc, ail et herbes fraiches
Moules a la belge : Moules-frittes
Filet de saumon et sa sauce aux moules safranée, carottes au beurre
Filet de sole tropicale vapeur, émulsion de jus de moules et ses petits légumes
Desserts:
Farandole de nos desserts maison
Le prix du menu de 2 plats est de 3900.-Ft.
Le prix du menu de 3 plats est de 4500.-Ft.
Vin proposé: EARL Lemenicier, St. Péray Traditionnel, 2006: 6500.- Ft/ü
Veuillez réserver votre table en avance par téléphone au 302-40-39
ou par mail au restaurant@chezdaniel.hu
|