Eszem-Iszom Magazin 2009.12.21
Válogasson Szentestére vagy Újév éjjelére a Chez Daniel kínálatából



Csicsóka krémleves pirított mandulaszirmokkal
750.-
Süt_tökkrém leves szelídgesztenyével
850.-
Du Puy zöldlencsesaláta, házilag marinírozott lazaccal
1150.-
Házi pástétomok, felvágottak vegyes tála (100 g) gyöngyhagymával, uborkával
1350.-
Kacsa rillette, Csirke ballotine, Vidéki pástétom, Füstölt sonka,
Ardechi szalámi
Lazackaviár blinis tésztával, tejföllel, sarlotta hagymával
1550.-
Broccolikrém tenger gyümölcseivel (Jakab kagyló, Petoncle), sáfránymártás
1750.-
Libamájpástétom (80 g) « terrine » formában, foszlós kaláccsal
2100.-
Libamájpástétom (250 g) csatos üvegben
5800.-
Friss osztriga (Fine de Claire, kizárólag előjegyzésre)
Ft/db: 400.-
Tisztított, friss szarvasgomba
Ft/1gr: 120.-

Szelídgesztenyés bébi pulyka (adagra, vagy egyben sütve) zelleres
krumplipürével 2000.-
Kacsa sült (egész comb, vagy parmentier krumplipürével lerakva) sültalmával
2200.-
Vadnyúl ragu vadász módra, hordóburgonyával
2300.-
Tejszínes borjúmirigy édesvízi rákkal, tagliatelle tésztával
2300.-
Csirkemell libamájjal és borjúmiriggyel töltve, szarvasgombamártás,
krumplipüré 2400.-
Fácánmell fehérborban érlelet, borókabogyós káposztaágyon, hordóburgonyával
2400.-
Rombuszhal és lazac filé zöldségágyon, fóliában sütve, tejszínes rózsabors
mártás 2500.-
Provenci bárányragu _Navarin_, illatos vadrizzsel
2600.-
Vörösboros szarvas ragu vöröskáposztával krumpli gratinnel
2700.-

Sajttál 5 féle, francia sajtból (120 g/fő) birsalmasajttal
1550.-
Házi kecsketúró friss zöldfűszerekkel, 10 dkg
650.-
Csokoládéhab
800.-
Almatorta vaníliakrémmel
700.-
Citromtorta erdei gyümölcs öntettel
700.-
Ünnepi fatörzstorta (gesztenyés, csokoládés) _minimum * 4-6 fő -
650.-

Megrendelésüket kérjük 2-3 nappal előre jelezzék telefonon vagy személyesen!
Tisztelettel kérjük vendégeinket, hogy az ünnepi vacsorákért
december 23-án este legyenek szívesek érte jönni.

Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy baráti és családi társaságok részére
Szilveszter éjjelére _pas-de-deux Menu_ formájában különleges ünnepi
vacsorát szolgálunk fel az étteremben. A teljes 7 fogásos menüsor ára
19.500.-Ft/f_, mely az ételek mellett az éjféli francia pezsgőbor árát is
magában foglalja. A jó hangulatot harmonikás barátunk: Nótás bácsi
garantálja. Különtermünk (kb. 20 fő) is az Önök rendelkezésre áll.

Éttermünk december 24-, 25-, 26-án zárva tart !
Vízkereszti, tradicionális, mandulás lepényt készítünk megrendelésre
(650.-Ft/fő).

Kellemes Karácsonyt és Sikerekben gazdag, boldog Új Esztendőt kívánunk!

Daniel Labrosse, Farkas Krisztina, Fanni, Olivér és Péter


Kapcsolódó egység: Chez Daniel Restaurant