Eszem-Iszom Magazin 2009.12.22
Újévi vacsora a Chez Daniel Étteremben



2010. Újévi « Pas de deux » vacsora,
a Chez Daniel Étteremben

« Óév »Férfiaknak ajánljuk
Csirke erőleves libamájjal és szarvasgombával
Osztriga jégpárnán, sarlotta hagymás borecettel
Rombuszhal filé Mousseline mártással és csicsókapudinggal
Naspolya kristályfehérborral
Őz java csokoládés vörösbor-mártással, borban főtt körtével és zelleres krumplipürével
Sajttál, francia éshazai sajtokból
Gesztenyés házi jégkrém langyos vaníliakrémmel

« Újév »Hölgyeknek ajánljuk
Homár erőleves friss korianderrel és kagylóval
Házi libamájpástétom salotta hagymalekvárral
Lepényhal tekercs St. Jakab kagylómártással és tejszínes brokkoli pürével
Fűszeres körtekristályvörösborral
Bébi csirke pezsgő-mártással párolt cikóriaágyon, pirított hordóburgonyával
Sajttál, francia éshazai sajtokból
Grand Marnier felfújt passzió gyümölcsmártással

Éjféli pezsgő, Crémant de Bourgogne Brut Rosé

Az estét harmonikásNótás bácsi barátunk animálja.

A vacsora ára az éjféli pezsgővel

17,500.-Ft/fő/pers.


Menu „Pas de deux” du Nouvel an 2010
au Restaurant Chez Daniel


« L’an dernier »… cher Monsieur
Consommé Royal aux copeaux de foie gras
Huîtres sur son lit de glace et son vinaigre a l’échalote
Filet de turbot a la sauce Mousseline et son flanc de topinambour aux noisettes
Granité de vin blanc aux nefles
Piece de chevreuil rôti, sauce chocolat etvin rouge, poires pochées et purée au céleri
Plateau de fromages varié et tournant
Vacherin marron glacé et sa creme anglaise tiede

« Le Nouvel An »… chere Madame
Consommé de homard a la coriandre verte, coquillage
Terrine de foie gras etsa confiture d’échalotes
Paupiette de sole au St. Jacques et sa purée de brocolis a la creme
Granité de vin rouge aux poires
Coquelet entier au champagne, endives braisées, et pommes de terres d’orés
Plateau de fromages varié et tournant
Soufflé Grand Marnier et son émulsion de passion

La Flute de Minuit, Crémant de Bourgogne Brut Rosé

Pour garantir la bonne ambiance M. La Musette sera la avec nous…

le prix du menu, la flute de minuit incluse est
17,500.-Ft/fő/pers.


Kapcsolódó egység: Chez Daniel Restaurant