Eszem-Iszom Magazin 2002.11.01
Boldog Születésnapot Chez Daniel!
Hétéves a Chez Daniel
Ki gondolná, hogy már hét év telt el, mióta Daniel és Krisztina, ez a kedves pár megnyitották Budapest egyik legeredetibb francia éttermét a Szív utcában. A népmesei szám ihlette hétfogásos borvacsorát a többi résztvevő vendég nevében is hét jókívánság kíséretében szeretném megköszönni nekik! Íme tehát, ily étkek és mesés finomságú borok társaságában töltöttük a kedd estét:

1. Leveles tésztába bújtatott csiga, pereszkegombával - Oremus Tokaji Mandulás Furmint 2000.
Házatok legyen mindig telve elégedett és nagyétkű nagyvonalú vendéggel.

2. Csirkemájhab, aszalt szilvával, Tiffán Ede és Zsolt - Villányi Jammertal Cuvée 2001.
Maradjatok mindig ilyen vendégszeretők, könnyedek, kedvesek és elegánsak.

3. Vörösboros fogasfilé fekete trombitagombával - Tiffán Ede és Zsolt, Grande Sélection 2000.
A bú és a bánat messze kerüljön el benneteket, amiben ez a trombitagomba is segít.

4. Szarvasfilé szarvasgombával és csőben sült karalábéval - Tiffán Ede és Zsolt, Cuvée Carissimae 1999.
Kívánok nektek sok boldogságot, vidámságot és a szűz kakasnak gazdagságot!

5. Sajttál - Tiffán Ede és Zsolt, Villányi Pinot Noir 2000.
Jó egészséget és több szabadidőt az egész családnak.

6. Ananász carpaccio citromszorbéval és verbénasziruppal - Oremus Hárslevelű késői szüretelésű 1999.
Sok segítséget kívánok a környezetetektől, és kitartást, hogy továbbra is ilyen színvonalon működhessetek.

7. Szülinapi csokihab torta, Oremus, Tokaji Aszú 5 puttonyos 1995
Boldog Születésnapot Chez Daniel!


Rékási Márta
Kapcsolódó egység: Chez Daniel Restaurant