Eszem-Iszom Magazin 2003.02.01
Különleges menüajánlat a Chez Danielben


Borvacsora kerül megrendezésre2003 február 27-én, csütörtökönmelynek keretében bemutatkozik aCote du Rhône borvidék Chapoutier családi pincészete
Ízelítő falatkák olívával és ajókávalSaint Josephe les Deschants 1999~ * ~Csirkemájhab vörösboros feketeribizli mártássalBelleruche Cote du Rhône 1999~ -~Fogas filé mandulás fűszervajjal cikória ágyon Croze Hermitage – Blanc,Les Meysonniers 2000~ -~Zsírjában sült nyúlgerinc ardeche-i röstivelCroze Hermitage – Rouge,Les Meysonniers 1999~ -~Édességtál citrusfélékbőlHétszőlő Késői szüretelésű Hárslevelű, 2000, TokajA vacsora ára a borokkal együtt: 7600.-Ft/főAsztalfoglalás: 302 40 39


forrás:Chez Daniel
Kapcsolódó egység: Chez Daniel Restaurant