Eszem-Iszom Magazin 2004.04.01
Halnapok a Papagenoban


Marinírozott koktélrák, avokádóval, aszalt fügével, gránátalmával és zöldsalátával 1990.-

Aranykeszeg parmezános feketetésztával 2690.-

Kékkagyló narancs mártásban, házi gnocchival 1990.-

Tigris garnéla sushi gyömbérrel, ördögmártással és burgonya pürével 249 Ft./dkg

Bliniban sült lazac és vajhal, citromos, mandulás salátával 2990.-

Királyrák mákbundában pikáns papayával és mangóval 3690.-

Tengeri keszeg hordóburgonyával és camembert sajtos parajjal 2590.-


Marinated shrimp with avocado, sun-dried fig and green salad 1990.-

Cipura with black pasta in parmesan sauce 2690.-

Black mussels in orange sauce with home made gnocchi 1990.-

Giant tiger shrimp with sushi ginger, devil sauce and mashed potatoes 249 Ft./dkg

Salmon and butter fish baked in blini with salad 2990.-

King prawns in poppy-seed cover with spicy papaya and mango 3690.-

Orata with spinach and camembert cheese 2590.-


eszemiszom
Kapcsolódó egység: Papageno Étterem