Eszem-Iszom Magazin 2004.12.01
Elvihető finomságok a Chez Daniel kínálatán


Szentestére vagy Újév éjjelére
éttermünk az alábbi ételeket kínálja elvitelre:

Erőleves szarvasgombával 750.-
Kagyló erőleves feketekagylóval 750.-
Csicsóka krémleves pirított mandulaszirmokkal 700.-
Rákkrém leves Calvadossal és fokhagymás pirítóssal 850.-

Házi sertés pástétom csirkemájjal 1100.-
Kacsa rillette sült kacsacomb tiszta húsa
kacsazsírba forgatva 1100.-
Házi pástétomok vegyes tála (200 g) 1400.-
Füstölt lazac (100 g) cikória salátával 1600.-
Libamájpástétom (100 g) foszlós kaláccsal 2000.-
Libamájpástétom 250 g-os csatos üvegben 5500.-

Kacsa sült vagy parmentier (rakomány) vadgombával 1600.-
Gesztenyés sült bébi pulyka (adagra, egyben)
burgonyapürével 1750.-
Bárányragu illatos vadrizzsel 1850.-

Vörösboros szarvas pörkölt krumpli gratinnel 1950.-
Tengeri halduó zöldségágyon, fóliában rózsabors mártással 1800.-


Sajttál 5 féle sajtból (100 g/fő) 1100.-

Csokoládéhab 700.-

Almatorta vaníliakrémmel 600.-

Citromtorta erdeigyümölcs öntettel 600.-

Ünnepi fatörzstorta (gesztenyés, csokoládés) 650.-


Előzetes megrendelés alapján az alábbi friss alapanyagokat tudjuk beszerezni:
osztriga, feketekagyló, tenger gyümölcsei, szarvasgomba, friss vadhús,
orosz kaviár és lazac kaviár házi blinis tésztával.


Tisztelettel kérjük vendégeinket, hogy az ünnepi vacsorákért
december 24-én déli 13:00 és 15:00 óra között legyenek szívesek érte jönni.


Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy baráti és családi társaságok részére
Szilveszter éjjelére különleges ünnepi vacsorát szolgálunk fel az étteremben.
A teljes 7 fogásos menüsor ára 18.500.-Ft/fő,
mely az ételek mellett az éjféli francia pezsgő árát is magában foglalja.
Különtermünk (kb. 20 fő) is az Önök rendelkezésre áll.

1063 Bp., Szív u. 32., Tel.: 302 40 39, Fax.: 311 66 70

lecoq@axelero.hu, Farkas Krisztina: 06 302 01 08 26


Éttermünk december 24, 25, 26-án, valamint

januártól vasárnap esténként zárva tart!


forrás: Chez Daniel
Kapcsolódó egység: Chez Daniel Restaurant