Újra közeleg a tavasz és ilyenkor az ember különleges bizsergéseket érez. Ezek csillapítására - vagy fokozására - legjobbA hely hangulata,
elmenni a Café Intenzóba. A terasz megnyitására még várni kell, de nekünk a teremben is megfelel. Nehéz
volt a választás a sok izgalmas étel közül, de gyorsan döntöttünk, amiben az éhség is segített. Íme tehát, ily
ínycsiklandó étkek és remek borok társaságában töltöttük az estét:
Jókai bableves - Pármai sonka rokfortos salátával
amihez remek chardonnayt ittunk. Remek kezdésnek bizonyult!
Már jöttek is a főételek:
Kacsasteak almás tormával - Szűzpecsenye sült hagymával
Nem tudtuk eldönteni, hogy melyik a finomabb: a grill bélszín (amit a múltkor ettünk) vagy
a kacsa. Külön kulináris érdekesség a sült hagyma (a képen összetéveszthető a szalmaburgonyával), ami a szűzpecsenyét kísérte. Mindenesetre kiváló cabernet
sauvignont ittunk hozzá, nehogy a kacsa azt higgye, hogy a kutya ette meg :)
Az ellenállhatatlan édességek közül ezen az estén a ház almás pitéje győzött, mert csak ennyire futotta
erőnkből. Erről csak egy kép van, mert mind a ketten ezt ettük két villával.
Még meg kell említsük, hogy a kiszolgálás gyors és udvarias, az árak pedig elfogadhatóak.
Remélem ez a kis ízelítő felkeltette az Önök érdeklődését is. Nem fognak csalódni. |