Eszem-Iszom Magazin 2005.03.01
Pók Tamás borvacsora a Central Cellarban


Dr. Pók Tamás borvacsora (http://www.poktamas.hu/-lásd lenti link)

2005. április 8. 19:00



Erdei gombasült egyveleg körtével, friss zöldekkel és olívában puhított aszalt paradicsommal

Egri Leányka-Zengő 2004



Rómaiköményes tejszínben úsztatott parajfelhőcske, pirított kesudióval

Chardonnay Barrique 2003



Lazacbrulée rozmaringgal és padlizsángrillel

Kékfrankos Rosé 2004



Fényezett mangalicaoldalas káposztalángossal

Kékfrankos 2004



Batyuban sült marharagu kakukkfűvel és chilis csokoládéesővel

Egri Bikavér Monarchia Selection 2000





Részvételi díj: 9.800,- Ft/fő

Jelentkezni személyesen az étteremben, a részvételi díj befizetésével lehet.

Central cellar Étterem és Borpince

1052 Budapest, Váci u. 11/a

Telefon: 318-1580



Következő borvacsoránkat április végén rendezzük, Takler Ferenccel (az Év Borásza 2004.)


forrás: Central Cellar
Kapcsolódó egység: Central Cellar Étterem és Borpince
Kapcsolódó link: www.poktamas.hu/