Pók Tamás borvacsora a Central Cellarban
Dr. Pók Tamás borvacsora (http://www.poktamas.hu/-lásd lenti link)
2005. április 8. 19:00
Erdei gombasült egyveleg körtével, friss zöldekkel és olÃvában puhÃtott aszalt paradicsommal
Egri Leányka-Zengő 2004
Rómaiköményes tejszÃnben úsztatott parajfelhÅ‘cske, pirÃtott kesudióval
Chardonnay Barrique 2003
Lazacbrulée rozmaringgal és padlizsángrillel
Kékfrankos Rosé 2004
Fényezett mangalicaoldalas káposztalángossal
Kékfrankos 2004
Batyuban sült marharagu kakukkfűvel és chilis csokoládéesővel
Egri Bikavér Monarchia Selection 2000
Részvételi dÃj: 9.800,- Ft/fÅ‘
Jelentkezni személyesen az étteremben, a részvételi dÃj befizetésével lehet.
Central cellar Étterem és Borpince
1052 Budapest, Váci u. 11/a
Telefon: 318-1580
Következő borvacsoránkat április végén rendezzük, Takler Ferenccel (az Év Borásza 2004.)
|